Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
İnternet biraz zor çekiyor ama çekiyor. Orada yaşayıp her gün merkeze çalışmaya gidiyor çoğu. Millet villa yaptırıyor, sürekli kalıyor.
Eşimde gidip geliyor. Benim eve bizim arabayla 20 dk sürüyordu. Şimdi işten çıkıp otobüs ile 30 dk ya gidiyor.

İnternet biraz zor çekiyor ama çekiyor. Orada yaşayıp her gün merkeze çalışmaya gidiyor çoğu. Millet villa yaptırıyor, sürekli kalıyor.
Ulan ne akıl bizim köyde de villa var hahahaha havuzlu neli hem de ama villanın sahipleri vefat etti öylece kaldı

Sus benim köyde yaşamak gibi bir hayalim yok. Burada doğduk diye burada ölecek değiliz ya
Gezmeye gidersin ödevleri olur yazın kalırsın. Net çekmezse problem olur.
Bizzat yaşıyoruz.

Ulan ne akıl bizim köyde de villa var hahahaha havuzlu neli hem de ama villanın sahipleri vefat etti öylece kaldı
Burada da var öylesi. Olur ya neden olmasın adamda para varsa, keyfi ve kahyası nasıl isterse öyle.

Zerre Antep’e gelin gelecek, hissediyorum. Çünkü kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan…
Orayı sevmiyor mu
Ben 2000 yılında Elazığ'a bir yakınımın düğünü için gittim. Gittiğimiz semt biraz gelişmemişti.Haliyle genelleme yaptım şehri beğenmedim. Aman burası çok kötü nasıl yaşıyorlar falan demiştim
2002 de Elazığ' a gelin gittim7 yıl kaldım.
Fıkra burada bitiyor

Ya ben kimseyi kınamadım Margaret Hale kimi kınadım ben

Yok bunlar yaz kış. Benim arkadaşım da Dökmetaş köyünden. Duydun mu orayı? Evi falan yok ama sık sık gidip kalıyor akrabalarında.
Evet biliyorum alıcı ve kılıç ailesi var çoğunlukla ama bizim köye göre daha az gelişmiş uzak merkeze ama nüfusu da az değil

Hmm ne kadar tanıdık bir olay benimki sadece biraz daha overdose.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…