• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Nasıl mesela canımbal🥳
Ne bileyim hep çalıştığından farklı çalış. Sadece test mi çözüyorsun? Sadece video mu izliyorsun? Matematiğe nasıl çalışıyorsun? Ne kadar paragraf çözüyorsun? Bunları düşün ve farklı uygula🤔

Ne bileyim hep çalıştığından farklı çalış. Sadece test mi çözüyorsun? Sadece video mu izliyorsun? Matematiğe nasıl çalışıyorsun? Ne kadar paragraf çözüyorsun? Bunları düşün ve farklı uygula🤔
Bu sefer denemeye erken başlayacağım. Tekrarı deneme üzerinden yapıcam. Sürekli tekrarda bir yerden sonra boğuyor zaten. Şuan aklımdaki tek bu. Problem kitabinda da çok ağır gidiyorum ama önemli olan zaten çabuk bitirmekte değil sonuçta.

Bu sefer denemeye erken başlayacağım. Tekrarı deneme üzerinden yapıcam. Sürekli tekrarda bir yerden sonra boğuyor zaten. Şuan aklımdaki tek bu. Problem kitabinda da çok ağır gidiyorum ama önemli olan zaten çabuk bitirmekte değil sonuçta.
Tabi ki verimli olması önemli🤗Birde doğru - yanlış bence çok fazla soru görmekte etkili olur.

İnş hayırlısı olur hepimiz için nevosum🤲 senin sonuçlar açıklandı mi🥰
Yok canım açıklanmadı🤗🥰
Anatomiden kalmam inşallah diyordum. Ondan 90 bekliyorum 🤣Şimdi diyorum inşallah sosyolojiden kalmam🤣

Back