- 28 Haziran 2011
- 61.202
- 153.944
- 898
Nasıl mesela canımbalO zaman tekniğini değiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl mesela canımbalO zaman tekniğini değiştir
Hayat bayram olsa️️O daha süper
Ne bileyim hep çalıştığından farklı çalış. Sadece test mi çözüyorsun? Sadece video mu izliyorsun? Matematiğe nasıl çalışıyorsun? Ne kadar paragraf çözüyorsun? Bunları düşün ve farklı uygulaNasıl mesela canımbal
Çok aminHayat bayram olsa️️
Bu sefer denemeye erken başlayacağım. Tekrarı deneme üzerinden yapıcam. Sürekli tekrarda bir yerden sonra boğuyor zaten. Şuan aklımdaki tek bu. Problem kitabinda da çok ağır gidiyorum ama önemli olan zaten çabuk bitirmekte değil sonuçta.Ne bileyim hep çalıştığından farklı çalış. Sadece test mi çözüyorsun? Sadece video mu izliyorsun? Matematiğe nasıl çalışıyorsun? Ne kadar paragraf çözüyorsun? Bunları düşün ve farklı uygula
Tabi ki verimli olması önemliBirde doğru - yanlış bence çok fazla soru görmekte etkili olur.Bu sefer denemeye erken başlayacağım. Tekrarı deneme üzerinden yapıcam. Sürekli tekrarda bir yerden sonra boğuyor zaten. Şuan aklımdaki tek bu. Problem kitabinda da çok ağır gidiyorum ama önemli olan zaten çabuk bitirmekte değil sonuçta.
İnş hayırlısı olur hepimiz için nevosum senin sonuçlar açıklandı miTabi ki verimli olması önemliBirde doğru - yanlış bence çok fazla soru görmekte etkili olur.
Yok canım açıklanmadıİnş hayırlısı olur hepimiz için nevosum senin sonuçlar açıklandı mi
Ben kalacağına inanmiyorum sende inanma nevosumYok canım açıklanmadı
Anatomiden kalmam inşallah diyordum. Ondan 90 bekliyorum Şimdi diyorum inşallah sosyolojiden kalmam
İnşallah canım benimBen kalacağına inanmiyorum sende inanma nevosum
Sen hepsini yapabilecek güçtedir nevosbalıİnşallah canım benim
Kanamam lazım yoksa ikinci dönem üstten ders alamam
İnşallah canım benimSen hepsini yapabilecek güçtedir nevosbalı