Ben tatildeyim istediğim kadar uyurumHadi yatın uyuyun sabah da kalmak bilmiyosuuuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tatildeyim istediğim kadar uyurumHadi yatın uyuyun sabah da kalmak bilmiyosuuuz
Ben uzun zamandır erken kalkıyorum isteyerek değil tabii. Ablam da yatılı geldi pazar gününe kadar bizde. Kargalarla birlikte kalkıyoruz sanki biz de bok yiicez. Gözlerimin feri söndü uykusuzluktanBen tatildeyim istediğim kadar uyurum
Bende gece geç yatıyorum.Dün 3 te hala uyanıktım. Sabah 10 civarı uyanıyorum. Kahvaltı hazırlıyorum.Ben uzun zamandır erken kalkıyorum isteyerek değil tabii. Ablam da yatılı geldi pazar gününe kadar bizde. Kargalarla birlikte kalkıyoruz sanki biz de bok yiicez. Gözlerimin feri söndü uykusuzluktan
Nasip olur mu YA RAB Bir de iki günde fena kış geldi buraya yataktan zırlayarak çıkıyorum.Bende gece geç yatıyorum.Dün 3 te hala uyanıktım. Sabah 10 civarı uyanıyorum. Kahvaltı hazırlıyorum.
Geçen sadece bir kalktım saat 11
İki günüm kaldı sonra okul açılıyor. 7 de kalkacağım hafta sonu oğlanın kurs var. Yani 7 gün mesai varNasip olur mu YA RAB Bir de iki günde fena kış geldi buraya yataktan zırlayarak çıkıyorum.
AferinDaha da dikkatli olurum artık
Kanamam var abla. Bugün burada bi doktora gittiM, dikişlerin sıkılığı gidince kanama olur filan dedi ama adet kanaması gibi çoğalıyor, canım sıkıldı bayağı. Ağrım da var hala. 1 hafta oldu, hiç normal değil.Nasıl oldun canım
1 saat bunu aradım, heh ,tam duygularıma tercüman alsem
Benimde operasyon sonrası kanamam öyle olduHatta üç beş gün sonra adet oldum. Belki rahimle ilgili olduğu içindirAferin
Kanamam var abla. Bugün burada bi doktora gittiM, dikişlerin sıkılığı gidince kanama olur filan dedi ama adet kanaması gibi çoğalıyor, canım sıkıldı bayağı. Ağrım da var hala. 1 hafta oldu, hiç normal değil.
Amin abla ama benim ameliyatım vajinal yani dikişlerim genital bölgede. rahim içi ile ilgili bir operasyon geçirmedim. Korkuyorum açıkçası çünkü doktorum istanbulda. E ben istanbulda değilim, ha deyince gidemem. telefon ettim, gazlı bezle tampon yap Diyor bana ama tamponla da kesilecek cinsten değil. sabah tekrardan yazıcam doktoruma, gel derse giderim artık ne bileyim. Çok da zor yolculuk yapmak böyle. Ameliyat sonrası arabayla dönerken çok zorlandım, oturamıyorum üstüne. Yatay pozisyonda olmam lazım, o da araba koltuğunda zorluyor.Benimde operasyon sonrası kanamam öyle olduHatta üç beş gün sonra adet oldum. Belki rahimle ilgili olduğu içindir
Rabbim şifa versin
O zaman mutlaka doktora görün canım. İnşallah bir sıkıntı olmaz.Amin abla ama benim ameliyatım vajinal yani dikişlerim genital bölgede. rahim içi ile ilgili bir operasyon geçirmedim. Korkuyorum açıkçası çünkü doktorum istanbulda. E ben istanbulda değilim, ha deyince gidemem. telefon ettim, gazlı bezle tampon yap Diyor bana ama tamponla da kesilecek cinsten değil. sabah tekrardan yazıcam doktoruma, gel derse giderim artık ne bileyim. Çok da zor yolculuk yapmak böyle. Ameliyat sonrası arabayla dönerken çok zorlandım, oturamıyorum üstüne. Yatay pozisyonda olmam lazım, o da araba koltuğunda zorluyor.
Amin ablam, sağ olasınO zaman mutlaka doktora görün canım. İnşallah bir sıkıntı olmaz.
Allah kolaylık versin
Değil efendim günaydın münaydın değil. Burada hava kaapppkaranlıkGünaydın
Burda da öyle ama uyuyamıyorumDeğil efendim günaydın münaydın değil. Burada hava kaapppkaranlık
Günaydın. Gözümü şöyle bir şeyle açtım. Eki Görüntüle 3337095
Poğaça ayakGünaydın. Gözümü şöyle bir şeyle açtım. Eki Görüntüle 3337095