- 28 Haziran 2011
- 59.447
- 149.959
Valla resmen tabaklarim hazır bekliyoo yalnız bardak düşünüyorum işte canomEe yap gitsin tabak çanağında hazır. 1 aydır kek yarışmasına hazırlanıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla resmen tabaklarim hazır bekliyoo yalnız bardak düşünüyorum işte canomEe yap gitsin tabak çanağında hazır. 1 aydır kek yarışmasına hazırlanıyorsun
Benimki karnabahar almış olur muHer halin huzur her bi hayaaalin sannnnki ruuuyaaaa
Bu ne ya her storide bu şarkı kocaların çiçek alma günü falan mı bugün???
Benim eşim almamışHer halin huzur her bi hayaaalin sannnnki ruuuyaaaa
Ya çay bardağı yada kahve fincanı. Koy kirazlı fincanı mis daha ne olsunValla resmen tabaklarim hazır bekliyoo yalnız bardak düşünüyorum işte canom
Bende yokHer halin huzur her bi hayaaalin sannnnki ruuuyaaaa
Kimi takip ediyorsa artıkBenim eşim almamış
Kirazli fincanım olur muuuuu bana bardak fincan fikri at canocanim,tabaklarimi biliyorsun zatenYa çay bardağı yada kahve fincanı. Köy kirazlı fincanı mis daha ne olsun
Bence tam kadro olsun fincan güzelKirazli fincanım olur muuuuu bana bardak fincan fikri at canocanim,tabaklarimi biliyorsun zaten
Tarif kaldı mı 2 dir yapamadım ama utanıyorum almaya
Vardır elbet ne istiyorsunTarif kaldı mı 2 dir yapamadım ama utanıyorum almaya
Benim takipleştiğim kişilerin kocası almış amaBenim eşim almamış
Beni takip etmediğin belli olduBenim takipleştiğim kişilerin kocası almış ama
Takip et dedin de etmedik miBeni takip etmediğin belli oldu
Benim kocam bile yokBenim takipleştiğim kişilerin kocası almış ama
Kimleri takip ediyor acabaBenim kocam bile yok
Ünlüleri ediyordur, bizim heyecansız hayatımızı izleyip napsinKimleri takip ediyor acaba
Biliyor bizde iş yok
Biliyorum. Ben öyle önceki yarışmada kim birinci oldu onu sorup duymuştum.sedagaziantep27 biz artık bu kategorideyiz
Ben zaten 9 aydır bir şeyde paylaşmıyorumÜnlüleri ediyordur, bizim heyecansız hayatımızı izleyip napsin