- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
Biliyorum ben şikayet ettim kaldırılsın diye. Biraz sorumlu hissettim kendimi ondan merak ettimAdres bilgisini paylaşıp gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum ben şikayet ettim kaldırılsın diye. Biraz sorumlu hissettim kendimi ondan merak ettimAdres bilgisini paylaşıp gitti
Şikayet olmasaydı sırada telefon numarası vardı bence, iyi yaptın yani.Biliyorum ben şikayet ettim kaldırılsın diye. Biraz sorumlu hissettim kendimi ondan merak ettim
Ne bilim geri gelmeyince kötü hissettim kendimiŞikayet olmasaydı sırada telefon numarası vardı bence, iyi yaptın yani.
Yok canım ,hissetme benceNe bilim geri gelmeyince kötü hissettim kendimi
Gördüm hemsosuu, ben şok özellikle pazar günü yandık Allah kurtar bizi durumu karda yağdı, herşey hazırYarin ve Pazar günü hava durumunu gördün mü ? ASSOSyal
Evet,özellikle Pazar dikkat etmek lazım, Allah afetinden korusun hemşomGördüm hemsosuu, ben şok özellikle pazar günü yandık Allah kurtar bizi durumu karda yağdı, herşey hazır
Ayyy
Amiiinnn hemsosuuu, bir ne ya 1 bir nasıl bir sayı ürkütücü hemşomEvet,özellikle Pazar dikkat etmek lazım, Allah afetinden korusun hemşom
Olacak bunlar artık, iklim zaten değişikAmiiinnn hemsosuuu, bir ne ya 1 bir nasıl bir sayı ürkütücü hemşom
Özledin miHiç bilgim yokNevreste bişey soracağım Seda nerede
Kar varYarin ve Pazar günü hava durumunu gördün mü ? ASSOSyal
Burda fırtına bekleniyor merkezde ,Uludağ ne olur bilmem hava buzzKar var
Özledin mi beni şekerim
Hem de coook özledim aşkom 1 tanecik kahve içtim, o da hiç tat vermediÖzledin mi beni şekerim
O artık piremses diilArtık poğaça yarışmasından korkmuyorum yapabildim sonunda