- 8 Haziran 2013
- 56.250
- 149.337
Ayy canım çok geçmiş olsun Nisa’yaValla hastanedeydim akşam ya kız 4 gündür hasta ishal kusma var serum takıldı biton test röntgen cekildi.. çocuk kötü oldu resmen çöktü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canım çok geçmiş olsun Nisa’yaValla hastanedeydim akşam ya kız 4 gündür hasta ishal kusma var serum takıldı biton test röntgen cekildi.. çocuk kötü oldu resmen çöktü
Çok geçmiş olsunValla hastanedeydim akşam ya kız 4 gündür hasta ishal kusma var serum takıldı biton test röntgen cekildi.. çocuk kötü oldu resmen çöktü
Çok geçmiş olsun nisa nasıl şimdi düzeldimi biraz daha,acayipsalgın var gene bu havalar tam hastalık ayı .Valla hastanedeydim akşam ya kız 4 gündür hasta ishal kusma var serum takıldı biton test röntgen cekildi.. çocuk kötü oldu resmen çöktü
Eşime diyorum da ısrarla 2 yaşını bekliyor.Benim kızlardan biri öyleydi. Okula gidince beni unuttu.
Tabi ki seni özlüyor. Bir uzmanla görüşmek iyi olabilir.
gerçekten kudurdular. asgari ücretin 11 bin olduğu zamanda, benim yaşadığım il içinde bi kiranın 25-35 olması bana çok mantıksız geliyor. hadi sen ev sahibi olarak bi yerlerden para bulmuşsun, dededen arsa kalmış ki bizim burda pek çoğunun evi bu şekilde oldu, bi şekilde imkanın olmuş o evi almışsın ama kiracının o evi alacak parası yok ki kirada oturuyor di mi Allah hepsine vicdan versin.Ev sahipleri kudurduHiç halden anlamıyorlar
Bende aynı durumdayım seneye Malatya ya gidince nasıl ev tutarım diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım Umarım büyük bir sıkıntı yoktur.
Geçmiş olsun kuzuya,Allah şifa versinValla hastanedeydim akşam ya kız 4 gündür hasta ishal kusma var serum takıldı biton test röntgen cekildi.. çocuk kötü oldu resmen çöktü
Rabbim kolaylık versin canım inşallah gönlünüze, bütçenize göre bir ev bulursunuzEşime diyorum da ısrarla 2 yaşını bekliyor.
gerçekten kudurdular. asgari ücretin 11 bin olduğu zamanda, benim yaşadığım il içinde bi kiranın 25-35 olması bana çok mantıksız geliyor. hadi sen ev sahibi olarak bi yerlerden para bulmuşsun, dededen arsa kalmış ki bizim burda pek çoğunun evi bu şekilde oldu, bi şekilde imkanın olmuş o evi almışsın ama kiracının o evi alacak parası yok ki kirada oturuyor di mi Allah hepsine vicdan versin.
Kim o babayiğit acabaİlk keki kim yapıyor
Ablacım şimdi hepsi pusuda yapmazlarKim o babayiğit acaba
Ellerine sağlık ama bu çikolata kaplı kategoriye uymuyorBen yaptım, Luppo Eki Görüntüle 3328078
Halbuki sunumum fevkaledenin fevkiydiEllerine sağlık ama bu çikolata kaplı kategoriye uymuyor
Benİlk keki kim yapıyor