- 8 Haziran 2013
- 57.086
- 151.615
- 898
Bak sizede bulaşmış geçmiş olsunArtık yapıştı üstüne nerde görsem aklıma cano geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak sizede bulaşmış geçmiş olsunArtık yapıştı üstüne nerde görsem aklıma cano geliyor
Hadi canimmmValla ilk kez seyrediyorum
Nasıl kaçırmışım anlamadımHadi canimmm
Tekin ailesinin gönüllü üyeliğine hoşgeldin canom bu uzun yolda sana başarılar ..Bihter’i görmüşken yaprak dökümüne başladım şükür. 8. Bölümdeyim
Ben 6. Ya döndüm herhalde bsvsjsvNasıl kaçırmışım anlamadım
Yok yanlış yerde sikayet ettin,hepsi benim bebeklerimHanımlar Jenna16 arkadaşımız bana psikolojik baskı uyguluyor, help me
Teşekkürler kukrişim. Ferhunde’yi yolmama ramak kaldıTekin ailesinin gönüllü üyeliğine hoşgeldin canom bu uzun yolda sana başarılar ..
OlduTansiyonum düştü gidemde kekimden yiyem
Onlar Yaprak Dökümü değil mi aşkom ?Tekin ailesinin gönüllü üyeliğine hoşgeldin canom bu uzun yolda sana başarılar ..
Hey maşallah daha nicelerineBen 6. Ya döndüm herhalde bsvsjsv
Ona başlamış zaten aşkomOnlar Yaprak Dökümü değil mi aşkom ?
Ben başka algılıyorumAcı çekiyorsunuz gibi geliyor üzülüyorum
Doktorlar, yaprak dökümü ve aşkı memnu benim vazgecilmezlerim jsgsjsh her sene yazın izlemesem başıma bisey gelir hsgshshHey maşallah daha nicelerine
Daha şimdiden bu kadar yıpratma kendiniTeşekkürler kukrişim. Ferhunde’yi yolmama ramak kaldı
Ne anlıyorsun nevoş merak ettimBen başka algılıyorum
Aa ben sen Peki Bihter yayınlanınca Aşkı Memnu sandim kafam başka yerdeOna başlamış zaten aşkom
Onu söylemek istemedim aşkoBen başka algılıyorum
Aşkı memnu yu her yaz bizde seyrediyoruz. Rutin oldu artıkDoktorlar, yaprak dökümü ve aşkı memnu benim vazgecilmezlerim jsgsjsh her sene yazın izlemesem başıma bisey gelir hsgshsh
O zaman sen eşittir ben demektirDoktorlar, yaprak dökümü ve aşkı memnu benim vazgecilmezlerim jsgsjsh her sene yazın izlemesem başıma bisey gelir hsgshsh