Benim çevremde kilolu yoktuİnstagram da çok dalga geçiyorlar heralde herkes göbekli etli butlu gibi düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim çevremde kilolu yoktuİnstagram da çok dalga geçiyorlar heralde herkes göbekli etli butlu gibi düşünüyorum
Seda ya ne oldu nevoşYeri dolmuyor
Sağoll çicemmmmm sendeCiceeemmmmm dikkat et kendine
Günaydın nevoşcummmHayırlı akşamlar ablacım
Çok geçmiş olsun önemli bişey değildir umarım iyisin demi şimdiSağ ol ablam. Kadın hastalıklarından oldum ağrım Var biraz dikiş yerlerinde ama geçecek inşallah
Ne güzel olmuş öyle ellerine sağlık olsun,bizim burada kurumuyor ki hiç keşke kurusada.Mısırlarımız kurudu. Kuruyunca böyle ayıklanıyor.
Kurutma imkanınız olunca tavsiye ederim.
Pişirmeden önce ıslatıyorum.
Eki Görüntüle 3334497
Nwlr olmadı neler evinin olduğu adrese kadar verdi sayfasında altınalr filan.Seda ya ne oldu nevoş
Üzüldüm başka tobikten tanıyorum uyaran arkadaşlarım da olmuştu ilerleyen zaman da sorun yaşamaz inşallah ifşadan dolayı burayı herkes okuyorNwlr olmadı neler evinin olduğu adrese kadar verdi sayfasında altınalr filan.
Ders alsın biraz dünkü yazdıklarından sonra,neyse halloldu sonra .Üzüldüm başka tobikten tanıyorum uyaran arkadaşlarım da olmuştu ilerleyen zaman da sorun yaşamaz inşallah ifşadan dolayı burayı herkes okuyor
sağ ol ablacım ağrım var biraz. Bugün ameliyat dahil 4. Gün. dikiş yerim zonkluyor. geçecek inşallah beÇok geçmiş olsun önemli bişey değildir umarım iyisin demi şimdi
Ağrıların geçer mutlaka sen dikakt et kendine zorlama sakınsağ ol ablacım ağrım var biraz. Bugün ameliyat dahil 4. Gün. dikiş yerim zonkluyor. geçecek inşallah be
Tek ayakSeda ya ne oldu nevoş
Günaydın ablacımSağoll çicemmmmm sende
Günaydın nevoşcummm
Çok geçmiş olsun önemli bişey değildir umarım iyisin demi şimdi
Ne güzel olmuş öyle ellerine sağlık olsun,bizim burada kurumuyor ki hiç keşke kurusada.