- 24 Eylül 2018
- 98.456
- 294.923
- 698
Evet ama bıraksalar aşkoAşko bıraksalar sakin olacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama bıraksalar aşkoAşko bıraksalar sakin olacağız
Oyyy kıyamam çok geçmiş olsun, Allah sifa versin canım
Çok geçmiş olsunİnşallah sorunundan tamamen kurtulursun.
Rabbim şifa versin canım inşallah çabucak iyileşirsin
Amin, teşekkür ederim kızlarÇok çok gecmis olsun alsem
Geçmiş olsun bebeyim. Bir an önce toparlarsın inşallah.Ameliyat sonrası zorluyor canım. Dün bi şeyim yoktu ama bugün dikişlerim acımaya başladı. Tampon da Sonda da bugün çıktı çok şükür. Sürekli yatıyorum, kuyruk sokumum acımaya başladı. Yürümek wc harici yasak. Dünden beri herhalde 15-20 tane serum taktılar sayamadım. bi ara yüzüm şişti çok kötü, bi ilaç alerji yaptı. Balon balığı gibi oldum gerçekten. geçti çok şükür.
İnşallah kuzum. teşekkür ederimGeçmiş olsun bebeyim. Bir an önce toparlarsın inşallah.
Çok geçmiş olsun canımAmin, teşekkür ederim kızlar
Çok geçmiş olsun inşallahAmeliyat sonrası zorluyor canım. Dün bi şeyim yoktu ama bugün dikişlerim acımaya başladı. Tampon da Sonda da bugün çıktı çok şükür. Sürekli yatıyorum, kuyruk sokumum acımaya başladı. Yürümek wc harici yasak. Dünden beri herhalde 15-20 tane serum taktılar sayamadım. bi ara yüzüm şişti çok kötü, bi ilaç alerji yaptı. Balon balığı gibi oldum gerçekten. geçti çok şükür.
Bugünlerde geçecek inş aysom, güzel günler cok yakinda geçti gitti çok şükür, çok ama çok geçmiş olsun, acil şifalar inşAmeliyat sonrası zorluyor canım. Dün bi şeyim yoktu ama bugün dikişlerim acımaya başladı. Tampon da Sonda da bugün çıktı çok şükür. Sürekli yatıyorum, kuyruk sokumum acımaya başladı. Yürümek wc harici yasak. Dünden beri herhalde 15-20 tane serum taktılar sayamadım. bi ara yüzüm şişti çok kötü, bi ilaç alerji yaptı. Balon balığı gibi oldum gerçekten. geçti çok şükür.
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun inşallah
Teşekkür ederim bebeklerBugünlerde geçecek inş aysom, güzel günler cok yakinda geçti gitti çok şükür, çok ama çok geçmiş olsun, acil şifalar inş
Zenna’mC A N O Zano'm
Sana bunu yapmadan uyuyamam diye geldim huzur içinde ölebilirim aman pardon uyuyabilirimZenna’m
Günlük dozumuzu aldık elhamdülillahSana bunu yapmadan uyuyamam diye geldim huzur içinde ölebilirim aman pardon uyuyabilirim
Öyle ahahahahaha aklıma bir şey geldi de ,çok şükürGünlük dozumuzu aldık elhamdülillah
Rica ederim ne demek musmutlu yılların olsunÇokkk teşekkür ederim
Ablacımm cok teşekkür ederim