- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Bak yine çok tatlısınO olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak yine çok tatlısınO olur
Tam kış ocak şubat ya falan ordan şey ettiydimYok en erken mart
Aaaa hic hatırlamayrumm üzdüHaziran ayında
Börekler - Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 3 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 3(üç)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Haşhaşlı Börek - Gelincik Haşhaş Ezmesi Sponsorluğunda:KK56: Avcı Böreği - Nimet Yufka...www.kadinlarkulubu.com
SIzi gidi siziiMuhteşem. Ötesi Margaret Hale
İyi bari çoğu bitmiş azı kalmış yesin bidaha yapacaksın nasıl olsaBebiş bugün günün yarısında dışarıdaydım,eve daha bir saat önce geldim. Biberleri közledim(gerçek közle) akşam da yaparım artık. Zaten erkek kardeşim çok seviyormuş,hepsini birden yer de bitirir diye çik kirkiyirim.
İşallahİyi bari çoğu bitmiş azı kalmış yesin bidaha yapacaksın nasıl olsa
Hiç şüphem yok tehlikeli biri boşa dememişler neseki bu ay yohhuummmKekkkkkkk yaniiiiiiii kekkkkkkkkk Margaret Hale
Tehlike çanları çalıyorHiç şüphem yok tehlikeli biri boşa dememişler neseki bu ay yohhuummm
Fasıllee olmasına az kaldı gibi gibiTehlike çanları çalıyor
Bizim çamaşır makinesi de bir keresinde 2.400 mü ne vermiştikurutma makinem iki onluk bir beşlik verdi kurutmadan sonra ,her çalıştırmamda böyle verecekse fena değil aslında hem belki de gittikçe daha iyi performans gösterir
%100Fasıllee olmasına az kaldı gibi gibi
Ben de bir kere eşimin pantolonu ile 3000 tl yıkamıştım sonra bir de kurutmaya atmıştım hayır benim gibi biri o kadar makiyi nasıl hissedemedi cepleri kontrol ederken çok şaşırmıştımBizim çamaşır makinesi de bir keresinde 2.400 mü ne vermişti
Bende babamın pantalonunu kontrol etmeden atmıştım da o şekilde gıcır gıcır olmuştu paralar. Sonra korktum ellerimde bayrak gibi sallaya sallaya kurutmaya çalışmıştım.jsjsjdBen de bir kere eşimin pantolonu ile 3000 tl yıkamıştım sonra bir de kurutmaya atmıştım hayır benim gibi biri o kadar makiyi nasıl hissedemedi cepleri kontrol ederken çok şaşırmıştım
İnşallah kizzzzzOooo düğünümüz mü var yoksa
Çokkk teşekkür ederimBen doğum gününe az kaldı diye anladım Doğum günün kutlu olsun canım
Ablacımm cok teşekkür ederim
Zışarıdayım kuşum, eve gelince hepinize laf yetiştireceğim.Kekkkkkkk yaniiiiiiii kekkkkkkkkk Margaret Hale ateş ediyor kekkk
Bende diyorum bağa niye beğeni atamadıZışarıdayım kuşum, eve gelince hepinize laf yetiştireceğim.