- 24 Eylül 2018
- 98.396
- 294.806
- 698
Teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim
Fark ettim baya bir birikmişValla cano 9 senenin birikmisi var üzerimde pimi çekilmiş bomba gibi kaldım e patliyim artık yazık bana
Evlendiğimden beri de ne kavgaya karisiyorum ne kimseye mülayim mülayim yaşayıp gidiyordum işte benim suçum değil gidecek nokta
Hayırdır yasoDelirmiş durumdayım cancağzım.
Nevreste elticim, enişteye bir sorsan kocayı boğazlamak kaç yıldan başlıyor?
Hepimiz bir tirstikFark ettim baya bir birikmiş
Allah yardımcın olsun canım
Yazdım kuzuHayırdır yaso
Yazdım şimdi cancağzım.Napti ki cancağızım
Önce enişteye giriş, sonra eveBiliyorsunuz dün ekler yaptım arkadaşlara gideceğiz ve istediler diye. Mutfağın her yeri konserve ve turşu dolu. Bu sabah kalktım ve oyalandım sürekli, gündüz de görümcemin dünürüne gidecektim, nasıl olsa gün boyu ve akşam evde yokum düşüncesindeydim.
Az evvel hazırlandım ve eşimi aradım. “ Akşam beni alabilir misin dünürlerden, ablalar geç dönerler, oradan arkadaşlara geçeriz. Trafiğe giremezsen, ben vakitlice dönerim.” dedim.
Herifin bana cevabı “ onlar bize gelecekler, biz gitmeyeceğiz” oldu.
Delirdim, ayakkabımı bile giymiştim, dışarıdaydım yani.
Şimdi eve geri girdim ve çay menüsü istiyorum sizden. Sinirden aklıma hiçbir şey gelmiyor.
Sadece tatlım hazır.
Siz yazarken ben eve girişeyim.
Gördüm cancağızımYazdım şimdi cancağzım.
Enişte bey sana danışmadan misafir kabul ediyorBiliyorsunuz dün ekler yaptım arkadaşlara gideceğiz ve istediler diye. Mutfağın her yeri konserve ve turşu dolu. Bu sabah kalktım ve oyalandım sürekli, gündüz de görümcemin dünürüne gidecektim, nasıl olsa gün boyu ve akşam evde yokum düşüncesindeydim.
Az evvel hazırlandım ve eşimi aradım. “ Akşam beni alabilir misin dünürlerden, ablalar geç dönerler, oradan arkadaşlara geçeriz. Trafiğe giremezsen, ben vakitlice dönerim.” dedim.
Şimdi eve geri girdim ve çay menüsü istiyorum sizden. Sinirden aklıma hiçbir şey gelmiyor.
Sadece tatlım hazır.
Melek gibi kızı ne hale getirmişler. Yazıklar olsun...Hepimiz bir tirstik
Artık şişmiş mantı şakası da yapamayizMelek gibi kızı ne hale getirmişler. Yazıklar olsun...
Eve gelsin, niyetim O’na da girişmek yönünde cancağzım.Önce enişteye giriş, sonra eve
Yoo yoo ben korktum zatenArtık şişmiş mantı şakası da yapamayiz
Benim de en sinir olduğum huyu bu, asla sormaz müsait mi ev diye.Enişte bey sana danışmadan misafir kabul ediyor
Ben bile gıcık oldum. Kolay gelsin canım
Poğaça olur
Yanına Mercimek köftesi olabilir
Islak kek olabilir
Yoğurtlu patates salatası olabilir
Yerleri kan yapma,eldiven tak ,parmak izin çıkmasın cancağızımEve gelsin, niyetim O’na da girişmek yönünde cancağzım.
Ben de ben deYoo yoo ben korktum zaten
Evet iyi olur börek yaparsın. Fazla bişey yenmiyor zatenBenim de en sinir olduğum huyu bu, asla sormaz müsait mi ev diye.
Eve girişmeden pazara mı çıksam, salata malzemesi alayım. Yufka falan da alırım.
Beraber boğazlayıp yatalım elticimDelirmiş durumdayım cancağzım.
Nevreste elticim, enişteye bir sorsan kocayı boğazlamak kaç yıldan başlıyor?
Mercimekli köfteBiliyorsunuz dün ekler yaptım arkadaşlara gideceğiz ve istediler diye. Mutfağın her yeri konserve ve turşu dolu. Bu sabah kalktım ve oyalandım sürekli, gündüz de görümcemin dünürüne gidecektim, nasıl olsa gün boyu ve akşam evde yokum düşüncesindeydim.
Sadece tatlım hazır.