Eveeeetbenim adım cano
Bu pasta daha başlamadan beni çileden çıkardı yav
Nasılsın bebişim, nerelerdesinBebişimmmm
Arada gelip gidiyorum bebişim, fena değilim,sen nasılsın?Nasılsın bebişim, nerelerdesin
Ya bıktım canoya vallahi billahi bıktım artık olan yedikleri benim balkonumda kackez uyardım .bugün eve geldim benim geldiğimi görmüş belli anında mutfak balkonuma cirpti bütün yumurta kabukları pislikleri balkona çıkıp bağırdım girdi içeriye .çıktım kapısına kapıyı açmıyor ,küçük oğlu açtı annesini gidip çağırıyor kadın gelmiyor kapı açık çocuk işi varmış annemin diyor .bastım zile bikac kez bende kapısı açık abla gelirmisin bı zahmet diye seslendim .ne oldu diyor değişik değişik yediğin ictigin balkonumda ben pisliginizi hem balkonumda hem banyomda bu arada banyoda akıyor sarıl sarıl umursadiklari yok, temizlemek zorunda mıyım kackez uyardım,üzerime geldiginizden beri kışlık bişey kurutamiyorum bile ,sesimiz cikmiyor diyede tepemize sicilmaz ayıp dedim.
Rezillik, nasil komşu o öyle kuzuYa bıktım canoya vallahi billahi bıktım artık olan yedikleri benim balkonumda kackez uyardım .bugün eve geldim benim geldiğimi görmüş belli anında mutfak balkonuma cirpti bütün yumurta kabukları pislikleri balkona çıkıp bağırdım girdi içeriye .çıktım kapısına kapıyı açmıyor ,küçük oğlu açtı annesini gidip çağırıyor kadın gelmiyor kapı açık çocuk işi varmış annemin diyor .bastım zile bikac kez bende kapısı açık abla gelirmisin bı zahmet diye seslendim .ne oldu diyor değişik değişik yediğin ictigin balkonumda ben pisliginizi hem balkonumda hem banyomda bu arada banyoda akıyor sarıl sarıl umursadiklari yok, temizlemek zorunda mıyım kackez uyardım,üzerime geldiginizden beri kışlık bişey kurutamiyorum bile ,sesimiz cikmiyor diyede tepemize sicilmaz ayıp dedim.
Bilerek inadına cirptim bundan sonrada cirpacam diyor bana ,delirmisim cano resmen ne diyon sen ,sen kimsin ya dedim herzaman yapıyon pisliği ne edepsiz insansız diye bağırıp yürüdüm üzerine hadi dedim çırp devam et bak bakalim mahkemede gorusuyormuyuz dedim yıktım ortalığı saydirdim suçlu durumuna düşmemek için tuttum kendimi cano yoksa orda parçalayacaktim o.cocugunu.
Edepsiz pislik mahlukat . Topladım poşete pisliklerini .
Eşime dedim eşiyle konuşacak eşini görünce ayriyeten bende saycam lafı azcik erkeklik gururu varsa benden cekinip karısınin hakkından gelir yoksa çok fena olacak. Kafaya koydum o kadına ben bişey yapcam bundan sonra korksun benden .kaç senedir komşudur dedim usulüyle uyardım ama yok bugün edepsizce yuzsuzce konuşması beni son raddeye getirdi.
Ben de aynı bebişimArada gelip gidiyorum bebişim, fena değilim,sen nasılsın?
Neden kiBu pasta daha başlamadan beni çileden çıkardı yav
Senden naber
Öyle komşuya anladığı dilden konuşcam kuzu ,aynı devam ederse bak neler yapıyorum.polisi aratmadı eşim önce eşine ben diyeyim dedi . Eve geldiğimden beri iyi değilim cami pencereyi kirasim var yuzsuzlugune iyice bugün çileden çıktım yerimde duramiyorumRezillik, nasil komşu o öyle kuzu
Bu ne böyle ayYa bıktım canoya vallahi billahi bıktım artık olan yedikleri benim balkonumda kackez uyardım .bugün eve geldim benim geldiğimi görmüş belli anında mutfak balkonuma cirpti bütün yumurta kabukları pislikleri balkona çıkıp bağırdım girdi içeriye .çıktım kapısına kapıyı açmıyor ,küçük oğlu açtı annesini gidip çağırıyor kadın gelmiyor kapı açık çocuk işi varmış annemin diyor .bastım zile bikac kez bende kapısı açık abla gelirmisin bı zahmet diye seslendim .ne oldu diyor değişik değişik yediğin ictigin balkonumda ben pisliginizi hem balkonumda hem banyomda bu arada banyoda akıyor sarıl sarıl umursadiklari yok, temizlemek zorunda mıyım kackez uyardım,üzerime geldiginizden beri kışlık bişey kurutamiyorum bile ,sesimiz cikmiyor diyede tepemize sicilmaz ayıp dedim.
Bilerek inadına cirptim bundan sonrada cirpacam diyor bana ,delirmisim cano resmen ne diyon sen ,sen kimsin ya dedim herzaman yapıyon pisliği ne edepsiz insansız diye bağırıp yürüdüm üzerine hadi dedim çırp devam et bak bakalim mahkemede gorusuyormuyuz dedim yıktım ortalığı saydirdim suçlu durumuna düşmemek için tuttum kendimi cano yoksa orda parçalayacaktim o.cocugunu.
Eşime dedim eşiyle konuşacak eşini görünce ayriyeten bende saycam lafı azcik erkeklik gururu varsa benden cekinip karısınin hakkından gelir yoksa çok fena olacak. Kafaya koydum o kadına ben bişey yapcam bundan sonra korksun benden .kaç senedir komşudur dedim usulüyle uyardım ama yok bugün edepsizce yuzsuzce konuşması beni son raddeye getirdi.
Pastanın malzemelerini zor toparladım ya. Hala da bulamadıgım bi şey var.Neden kisiz pasta istiyoruz biz demediniz mi ben rahatım. Fasülye den katıldım, olacaklarını izliyorum
Bende iyiyim şükür
Ya ne bişey kurutabiliyorum kışlık ne giysi kurutabiliyorum bıktım canımya. Şu mübarek gün hakkımı helal etmiyorum benden helallik alamadan can vermesin inşallah,beni heryerde arasın helallik için inim inim inlesin. Öyle ekmek ufagi vs değil bak akşam ne yedilerse ben biliyorum öyle diyim sen anlaBu ne böyle ay
Sene olmuş kaç balkondan bir şeyler çırpmak nedir, çamaşır bile asmıyoruz artık balkonlara.
Ayy edepsiz insan... Böyleleri adamı çileden çıkarır, başını belaya da sokarYa bıktım canoya vallahi billahi bıktım artık olan yedikleri benim balkonumda kackez uyardım .bugün eve geldim benim geldiğimi görmüş belli anında mutfak balkonuma cirpti bütün yumurta kabukları pislikleri balkona çıkıp bağırdım girdi içeriye .çıktım kapısına kapıyı açmıyor ,küçük oğlu açtı annesini gidip çağırıyor kadın gelmiyor kapı açık çocuk işi varmış annemin diyor .bastım zile bikac kez bende kapısı açık abla gelirmisin bı zahmet diye seslendim .ne oldu diyor değişik değişik yediğin ictigin balkonumda ben pisliginizi hem balkonumda hem banyomda bu arada banyoda akıyor sarıl sarıl umursadiklari yok, temizlemek zorunda mıyım kackez uyardım,üzerime geldiginizden beri kışlık bişey kurutamiyorum bile ,sesimiz cikmiyor diyede tepemize sicilmaz ayıp dedim.
Ne arıyorsunPastanın malzemelerini zor toparladım ya. Hala da bulamadıgım bi şey var.
Hayır öyle bulunmayan şeyler de değil, niye böyle oldu anlamadım, sinir oldum
Kiracı kuzu ,ha onun ev sahibininde nosunu bulcam arayacam iki güne bir şikayet etcem koydum kafaya .ne atarsa balkonuma kapısının önünde bulacak soksun biyerine.Ayy edepsiz insan... Böyleleri adamı çileden çıkarır, başını belaya da sokar
Sen yerden göğe kadar haklısın.
Eşin eşiyle konuşsun dediğin gibi. Kadın arsız belli
Üst katta ki kiracı mı ev sahibi
Böyle durumlar zabıtaya şikayet ediliyor diye biliyorum, emin değilim ama, arasan?Ya ne bişey kurutabiliyorum kışlık ne giysi kurutabiliyorum bıktım canımya. Şu mübarek gün hakkımı helal etmiyorum benden helallik alamadan can vermesin inşallah,beni heryerde arasın helallik için inim inim inlesin. Öyle ekmek ufagi vs değil bak akşam ne yedilerse ben biliyorum öyle diyim sen anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?