- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.443
- 133
- 31
O parmaklar harika tarifler yapacakBarnaklarim çok kiymetli
Tabi kıymetli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O parmaklar harika tarifler yapacakBarnaklarim çok kiymetli
Kavanoz kapaklarından uzak dur onlar bileğini incitebilirEvde küçük bir çocuk var
Sıkıyosa yapmamayım ama dikkat kesildim
Çok iyiymiş ya benim bir şey olursa
Bereketli olsun hemşocanBen şimdiden başladım eğlenmeye hemsosuu
O neydi gi?
Yaa cok isterim canimPastalar geçti ama önümüzde yöresel yemekler yarışması var,mutlaka gel aramıza Hemsirecik
Akşam gelinYaa cok isterim canim
Yoresel yemeklerde cok iddiali degilim aslinda ama alistirma olsun banada ilk yarismanin gunahi olmaz ❤Akşam gelin
Akşam saat 20.00 civarı etiket yaparım ben seni,hemen yapmak istediğin tarifi özel mesajla Nevreste'ye atarsinyöresel yemekler olacak,şimdiden araştır bir kaç seçenek, alternatif olsunYaa cok isterim canim
O saatte tarif kapacak herkes sizde hızlı olun hemen gidiyor. Çok bilindik yöreselleri vermeyeceğim. Öyle mantı, sarma, içli köfte, gözleme, yağlama, adana, Urfa, İskender bunlar yokYoresel yemeklerde cok iddiali degilim aslinda ama alistirma olsun banada ilk yarismanin gunahi olmaz ❤
Mutfak dolabı sildim cam sildim evi sildim perde asacağım daha ütü var. Yemek yapacağımBugün iş bile yapmayın parmaklar yorulmasın
Kıyamam parmaklar telef olmuşMutfak dolabı sildim cam sildim evi sildim perde asacağım daha ütü var. Yemek yapacağım
Ben onu bi kıstırayıııııımJOYz Burda pusuya yatmış biri var bebisim
Parmaklarımın bakım şeysiO neydi gi?
çok gaza gelmiş,parmakları bakıma almış falanBen onu bi kıstırayıııııım
Yarasın hemşomParmaklarımın bakım şeysi
Kendini bir yere kapat nevosÇok iyiymiş ya benim bir şey olursa
Akşam parmak titremesi ile alacağım tarifi kaçırabilirimKıyamam parmaklar telef olmuş