- 5 Mayıs 2020
- 13.187
- 1
- 40.714
- 548
Jüt örtüm ve ben bunu beğendikAynen tabak, örtü önemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jüt örtüm ve ben bunu beğendikAynen tabak, örtü önemli
Yapan sensin kızım, tabii ki yakışıklı olacakKonuşmaz dimi Nevoş
Ama yine de tabakta yakışıklı dursun
Biraz ilerisinde mavi dükkan iskender var orijinal kuzuulu caminin orda bursa kebabi gerçek degil mi
Orayı soruyor zaten bence hemsom,Ulucamii'nin orası diyolla oraya gelen turistlerBiraz ilerisinde mavi dükkan iskender var orijinal kuzu
Heee ben çok kiviriyom zatenBen bunun sunumunu kıvırırım diyebileceğim hiç bişey bulamadım henüz bebeyim merak etme
Ama şimdi bebişim bir şevketi bostanı ben nasıl yakışıklı sunayımYapan sensin kızım, tabii ki yakışıklı olacak
Şimdiden ilk 3tesinJüt örtüm ve ben bunu beğendik
Bende pes ediyorum bazenBen çok yaşadım zamanında varamayınca yüze yetmiş tarifsiz kalıyorum
Onuda tabakta servisi yani bişeyede benzemez ki,allayacan pullayacan diğerlerinideAma şimdi bebişim bir şevketi bostanı ben nasıl yakışıklı sunayım
Dimi orasi olmalı zaten,biraz kuyruk beklesin havayı solusunOrayı soruyor zaten bence hemsom,Ulucamii'nin orası diyolla oraya gelen turistler
Sen yaparsın bebisimAma şimdi bebişim bir şevketi bostanı ben nasıl yakışıklı sunayım
Allahtan bir jüt örtüm varŞimdiden ilk 3tesin
Çok büyük şans gerçektenBenim eşim alışkın
Yaniiiii,ahahahahah ,zevki orda herhaldeDimi orasi olmalı zaten,biraz kuyruk beklesin havayı solusun
Alın bu gızani burdanJüt örtüm ve ben bunu beğendik
Hahahahahahahahahha abla yaaaOnuda tabakta servisi yani bişeyede benzemez ki,allayacan pullayacan diğerlerinide
Ben denemeyi seviyorumÇok büyük şans gerçekten
Ben kısıtlı kalıyorum