- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.417
- 60
Çakayımm ı hemen ne dersinnnnnAbla bu sıra kafam iyi değil. O kişi benim koca bile olsa şimdi tanımıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çakayımm ı hemen ne dersinnnnnAbla bu sıra kafam iyi değil. O kişi benim koca bile olsa şimdi tanımıyorum
Ne sen sor, ne ben söyleyeyim ahsjsjsjjsO kim şampiyon
Ambardabir buğday tanesi gül goncamHadi ara dur şimdi ne yapsam diye
Börek bittiYa su böreği, boşnak böreği, kol böreği olmaz ama farklı bir şey olabilir.
Ben niye bulamiyomAbla birkaç gün önce söyledim. Ben şimdiye neler neler bulmuştum
Hissediyorum olay çıkacak nevosAbla birkaç gün önce söyledim. Ben şimdiye neler neler bulmuştum
Kime ablaKocama ise çakma kıyamamÇakayımm ı hemen ne dersinnnnn
Kötü bir şey yaniNe sen sor, ne ben söyleyeyim ahsjsjsjjs
Aramıyorsun demekBen niye bulamiyom
Bunu düşünmen beni üzer beybiAramıyorsun demek
Arkadaşlar merhaba yarın akşam 20.00 ile 21.00 arasında yeni konumuz açılacak. Kategorimiz "Yöresel Yemekler" olacak. Bu sefer hep yaptığımız değil biraz daha az bilinen ya da bildiğimiz ama herkesin tatmadığı, denemediği farklı, orjinal tariflerini yarışması olsun istiyorum. Baştan anlaşalım. O niye şunu aldı bu niye bunu almış. Aaaa bu oluyor muydu denilmesin.Birkaç gündür örnekler sunuyorum.
Örnek veriyorum. Mesela Antep ekşili köfte belki hepiniz duydunuz fakat herkes yapmaz veya Antep dışında restaurantlarda olmaz.
Mantı çeşitleri olabilir. Ama hepimizin yaptığı kayseri mantısı değil, hıngel değil farklı tarz mantılar.
Börek türleri olabilir. Mesela bizim Malatya'nın kömbesi vardır. Muhteşem bir lezzettir. Ama her yerde yapılmaz.
Tepsi et ve sebze yemekleri olabilir.
Tencere yemekleri olabilir.
Ayrıca konularda yapılan tarifin tanıtım mesajı mutlaka olmalıdır. Direk malzeme listesi ile başlamayalım.
Jenna16
@C A N O
Margaret Hale
JOYz
@Blue_Peri
@Oriana
@Nau Nau
@Amanita
@pearlshine
ASSOSyal
@Bal0ncuk
@yasminsay
KaramelDelisi
@N E S L i
@Black Light
@WunderLost
@LimonluAyran
@Tenceresiz kaldim anne
@RedGirl
@berresuu
@Zipzip-
HanimKelesimiGetir
@anastasia2020
Bu sefer ki değişik olaxak gibi sankiAbla birkaç gün önce söyledim. Ben şimdiye neler neler bulmuştum
Ben anltırımda bir yerler soğuk diorlarrr sjksjksjksjskNe sen sor, ne ben söyleyeyim ahsjsjsjjs
Yenilirmi içilirmiii çicemmmmAmbardabir buğday tanesi gül goncam
Tanıyamıyom dedin yaaa ondan çakayımm didimmm vazgeçtimmm çakmıyommmKime ablaKocama ise çakma kıyamam
Ben sana derim bir araaaaKötü bir şey yani
Üzülme bebeyim benim de yokBen niye bulamiyom
Çok iyi açıkladın demek.Kötü bir şey yani
Senin yoksa ben yatıp ölem beybiiiiÜzülme bebeyim benim de yok
Sıhıl mahsi var mii
Tabi kiSıhıl mahsi var mii
Tarif kapmaca en heyecanlısı zatenAyy çok heyecanlı son saatler yeni kategori