- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.095
- 698
Günaydın
Günaydınlar kızlarcım
günaydın ballı kaymaklarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
Günaydınlar kızlarcım
Günaydınlarr fıstığımmmgünaydın ballı kaymaklarım
abla özleştik seninle yaaGünaydınlarr fıstığımmm
Maşallah çene var hepsindede susmuyorlar hiç çok geçmiş olsun dkkat et kendine1 hafta izne ayrıldım ne çok konuşmuşsunuz ya
altı üstü pasta.. dır dır dır
insan henek yapmaya beni bekler
merhaba ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
ama hala iyileşmedim 1 haftadır gribim
Burdayımda hafta sonlarıde ben yokum zaten,haftaya pazartesde yokum 1 hafta özle beni birazcık daha tatile gidecez kızçemleabla özleştik seninle yaa
nerelerdesin
kavuştk
tşkler ablaMaşallah çene var hepsindede susmuyorlar hiç çok geçmiş olsun dkkat et kendine
ooo nere gidiosunuz ablaBurdayımda hafta sonlarıde ben yokum zaten,haftaya pazartesde yokum 1 hafta özle beni birazcık daha tatile gidecez kızçemle
başka nick bulamadınmı kanka
rih hali cok etkikiyor insanibaşka nick bulamadınmı kanka
tencereni kvmi aldırih hali cok etkikiyor insani
yok almadi saka biry ana kadinin parmaklari kioirdamiyor artiktencereni kvmi aldı
minik neye üzülüon onca şey dedn kadına lenyok almadi saka biry ana kadinin parmaklari kioirdamiyor artik
insan uzuluyor oglum o halde gorunce :/ canim yandi ahh ettim ama bu kadar cabuk olabilecegini dusunmedimminik neye üzülüon onca şey dedn kadına len
keşke benmkine olaydı..insan uzuluyor oglum o halde gorunce :/ canim yandi ahh ettim ama bu kadar cabuk olabilecegini dusunmedim
ah edip soyluyoruz ama isin ucu yine bize dokunuyor baloncukkeşke benmkine olaydı..
yok bana doknmaz..ah edip soyluyoruz ama isin ucu yine bize dokunuyor baloncuk
Antalya'ya gidiyoruz kocasız hemidetşkler abla
ooo nere gidiosunuz abla
benideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeAntalya'ya gidiyoruz kocasız hemide
Hemen gelll süperoluyor tavsiye ederimbenideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee