- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.443
- 133
- 31
Annem her turşusuna koyar yaprağınıBen yapragını seviyorum kerevizin. Turşuda, bolonez sosta vs.
Turşusuyla meşhur Çubuk'un salatalık turşusuna da dere otu koyuyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem her turşusuna koyar yaprağınıBen yapragını seviyorum kerevizin. Turşuda, bolonez sosta vs.
Senin kesin turşun da güzeldir bir tarifini alırımYemeğine yaprağını da ekliyorum, kokusunu keskinleştiriyor, miss.
Karışık turşu onun yaprağı olmadan yavan gelir zaten. Lezzetleri ortaya çıkarıyor.
Eki Görüntüle 3135858
Evet annem de koyar kerevizi mutlaka. Ama çubuk turşusuna derotu kondugunu bilmiyordum, o güzel aroması ordan geliyor demek.Annem her turşusuna koyar yaprağını
Turşusuyla meşhur Çubuk'un salatalık turşusuna da dere otu koyuyorlar
Kuzulara özgürlükNiye kuzu mu yaptın hahahahaha
Oy bile vermeyen oldu kuzu yaptığım içinBen sadece Evva’nınkini hatırlıyorum. O da topiğe yansıdığı ve banlandığı için
Bil bakalım ben nerden geliyorum tabi ki profiterol ve pilavdan hahahahahaKuzulara özgürlük
Oy bile vermeyen oldu kuzu yaptığım için
Çöp şiş yapmıştım ya önceki seneBil bakalım ben nerden geliyorum tabi ki profiterol ve pilavdan hahahahaha
Senin kuzuyu bulamadım
Yok artık çöp şişi dana mı yapacaktınÇöp şiş yapmıştım ya önceki sene
Ölçülü mü istiyorsun, göz kararı yaparım ben çünküSenin kesin turşun da güzeldir bir tarifini alırım
Yok artık
Millet kafayı ekmekle sıyırıyor Canom, ne güzel, pırıl pırıl.
Bir tek turşu olmuyor benim de elimdenÖlçülü mü istiyorsun, göz kararı yaparım ben çünkü
Ama şunu söyleyeyim. Sirke, şeker, kaya tuzu, limon tuzu, ve bir miktar suyu beraber kaynatıyotum tuzlar erisin diye.
5 litrelik bidona 6 kaşık kaya tuzu, 1 kaşık şeker, 1 tatlı kaşığı limon tuzu ve 1 bardak kadar sirke ölçerim. Üstüne 2 bardak içme suyu ekleyip, kaynatırım, turşulukların olduğu bidona dökerim, üstüne de içme suyunu doldururum.
Sarımsak ne kadar dersen, 1 başa yakın koyarım 5 litrelik bidona.
Misal bu sene kuzu kelimesini eklemedim şişeMillet kafayı ekmekle sıyırıyor Canom, ne güzel, pırıl pırıl.
Dana nın suçu ne iri kıyım olmak mı
Onlar da belirli yaş aralığında kesiliyor sonuçta. Bizi bağlayan bir durum değilDana nın suçu ne iri kıyım olmak mı
Olur canım, belki turşuyu kurduktan sonrası doğru değildir.Bir tek turşu olmuyor benim de elimden
Dur bir de aynen böyle deneyeyim
Piliç de yemeyin o zaman onlar da sonuçta 3-5 aylık civcivOnlar da belirli yaş aralığında kesiliyor sonuçta. Bizi bağlayan bir durum değil
İzmir de ne kadar böyle bir ortam bulabilirsem evetOlur canım, belki turşuyu kurduktan sonrası doğru değildir.
Soğuk ve karanlık ortamda mı bırakıyorsun?
Bende arkadaşım sayesinde tatmıştım gerçekten nefisEvet annem de koyar kerevizi mutlaka. Ama çubuk turşusuna derotu kondugunu bilmiyordum, o güzel aroması ordan geliyor demek.