- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
- 128
Yaaa çok teşekkür ederim çok severek yaptımOyumu kullandım kadınlar kulübü konseptine sahip pasta beni benden aldı tebrik ederim şimdiden bence 1. Olur
Ellerine sağlık...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çok teşekkür ederim çok severek yaptımOyumu kullandım kadınlar kulübü konseptine sahip pasta beni benden aldı tebrik ederim şimdiden bence 1. Olur
Ellerine sağlık...
Kocami gonderdim daha burdayim iyiki kaynanam degilsinDön artık evine.
Seninle gurur duyuyorumBebeyim tarifini en iyi şekilde temsil ediyorum sjsjsjjsj
İnşallahKatilmam miii
Seninle gurur duyuyorum
Dışarıdan foti atmış bugünJenna16 nerede
Evet gördümBu kadar kaybolmazdıDışarıdan foti atmış bugün
Haftasonu elticimEvet gördümBu kadar kaybolmazdı
Yav hala dua mı ediyon sen ahsjsjjs
Çeneleri düşük değil miBir yerimden kalkıyorum, sayfa atlamak zorunda kalıyorum. 2 kişi ne çok yazıyorsunuz yahu
Merak ettimHaftasonu elticim
Sayende arttırdım duayıYav hala dua mı ediyon sen ahsjsjjs
O fark asla kapanmaz bebeyim, daha önce çok ikinci oldum oradan biliyorum ahsjsjjsSayende arttırdım duayı
Ben yemek yedim, eşimin kuzeni çağırdı O’na geçtim. Eve şimdi geldim, balık bulaşığı var onlara girişmem lazım, koktu mutfakÇeneleri düşük değil mi
Mutfağı topladım, çamaşır katlandım, ütü yaptım. İşim bitti oturdum
Çok emin olmaO fark asla kapanmaz bebeyim, daha önce çok ikinci oldum oradan biliyorum ahsjsjjs
Allah kolaylık versin o bayağı zorBalık yapınca mutfağı hortumla yıkayasım geliyorBen yemek yedim, eşimin kuzeni çağırdı O’na geçtim. Eve şimdi geldim, balık bulaşığı var onlara girişmem lazım, koktu mutfak
Oy verenler alt alta o üç tarife oy verip çıkıyor bence. Aynı hızda ilerliyor.Çok emin olma