Üç ay sonra başa dönerizYapalım bebeyim sen ne dersen onu yapalım. Bundan sonra sana şunu yapalım diye diretmek yok. İstersen kilim desenli tarifler yarışması de, onu bile yaparım şu an ahhshdhdfd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üç ay sonra başa dönerizYapalım bebeyim sen ne dersen onu yapalım. Bundan sonra sana şunu yapalım diye diretmek yok. İstersen kilim desenli tarifler yarışması de, onu bile yaparım şu an ahhshdhdfd
Hee evet iyi oldu, misafirlerden kalanı da okula götürdüm. Orada gömdük bi güzel.Ben hala emin değilim En azından yerdik ya
İlla kendi yörenin olacak diye bişey yok ki. İstediğini yaparsın. Araştırmak lazımOnun da fıstığına bademine tav oldum işte olmaz olaydım
Ama bilinmedik tarifler deniyor herkesin yöresinden, bizim pek yöresel yemeğimiz yok
İç sesim: Kek yarışması yapsak keşke…Üç ay sonra başa döneriz
Şey Ben şırdan seviyorumBirinci olsa yapardın yani
Ahhh zogukan sana cevap verse keşkeİç sesim: Kek yarışması yapsak keşke…
Herkes kendi habitatının yemeğini yapsın. Antep’e salça olmasın. Kimlik ya da ikametgah istensin.İlla kendi yörenin olacak diye bişey yok ki. İstediğini yaparsın. Araştırmak lazım
Ben 10 yıl kaldım ben yapabilirimHerkes kendi habitatının yemeğini yapsın. Antep’e salça olmasın. Kimlik ya da ikametgah istensin.
Ama kiraz olsaydı kara orman yapsaydık, vişneli, kayısılı yapsaydıkMargaret Hale JOYz siz birde bu pastayı yazın ortasında yapmak istedinizEriyen pasta yarışması olurdu
Ya Canim basın sagolsun geçmiş olsun retro yüzünden herşey üstuste geliyo bunlarda geçer inş kuzuBen de yorgun bitkin. Büyük okula gitti 3. Gün hastalandı 1 bucuk haftadır evde hastalık var üstüne dedem vefat etti cenaze işi v.s... Bir de problemli insanlar var hala onlarla uğraşıyoruz.
Üstüne dedim bir de temizlik yapiyim en azından evim temiz olsun (ne alakaysa )
Oyle her sey ustt üste alt alta yan yana falan
Onu da severimBende mumbar severim ama şırdan bilemiyorum
Hahahaaa 5 yıl Urfa da yaşadım. Havasından suyundan kaptım. Bana hiç deme. Nevoş da 10 sene Antep'de yaşamış. Biz yapabilirizHerkes kendi habitatının yemeğini yapsın. Antep’e salça olmasın. Kimlik ya da ikametgah istensin.
Şıllık yapcam bendeBende mumbar severim ama şırdan bilemiyorum
Taaam ya alırız yine bir Anteplinin elinden tarifini nolacakİlla kendi yörenin olacak diye bişey yok ki. İstediğini yaparsın. Araştırmak lazım
10 yıl üç ay kaldımHahahaaa 5 yıl Urfa da yaşadım. Havasından suyundan kaptım. Bana hiç deme. Nevoş da 10 sene Antep'de yaşamış. Biz yapabiliriz
Bana uyarŞıllık yapcam bende
Senin bi kütük kayıtlı değil nevoş. Sana serbest10 yıl üç ay kaldım