• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Yapalım bebeyim sen ne dersen onu yapalım. Bundan sonra sana şunu yapalım diye diretmek yok. İstersen kilim desenli tarifler yarışması de, onu bile yaparım şu an ahhshdhdfd
Üç ay sonra başa döneriz:70:

Onun da fıstığına bademine tav oldum işte olmaz olaydım 🤣
Ama bilinmedik tarifler deniyor herkesin yöresinden, bizim pek yöresel yemeğimiz yok 😁
İlla kendi yörenin olacak diye bişey yok ki. İstediğini yaparsın. Araştırmak lazım 😁

İlla kendi yörenin olacak diye bişey yok ki. İstediğini yaparsın. Araştırmak lazım 😁
Herkes kendi habitatının yemeğini yapsın. Antep’e salça olmasın. Kimlik ya da ikametgah istensin. En Büyük KK

Ben de yorgun bitkin. Büyük okula gitti 3. Gün hastalandı 1 bucuk haftadır evde hastalık var üstüne dedem vefat etti cenaze işi v.s... Bir de problemli insanlar var hala onlarla uğraşıyoruz.
Üstüne dedim bir de temizlik yapiyim en azından evim temiz olsun (ne alakaysa :KK70:)
Oyle her sey ustt üste alt alta yan yana falan :KK31:
Ya Canim basın sagolsun geçmiş olsun 🥺 retro yüzünden herşey üstuste geliyo 🤷‍♀️ bunlarda geçer inş kuzu🤲💜

Herkes kendi habitatının yemeğini yapsın. Antep’e salça olmasın. Kimlik ya da ikametgah istensin. En Büyük KK
Hahahaaa :KK70: 5 yıl Urfa da yaşadım. Havasından suyundan kaptım. Bana hiç deme. Nevoş da 10 sene Antep'de yaşamış. Biz yapabiliriz 😁

Back