- 22 Temmuz 2017
- 44.581
- 132.208
- 598
Onun bile temsil ettiği bir şey varGözlüğümü çıkartırım kısırdan
“Acımız çok büyük” gözlüğü
Gözünüzün önüne Cem Yılmaz gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun bile temsil ettiği bir şey varGözlüğümü çıkartırım kısırdan
Bulgur ıslama dahil 30 dkBir kısır ne kadar vaktini alabilir ki…
Onun bile temsil ettiği bir şey var
“Acımız çok büyük” gözlüğü
Gözünüzün önüne Cem Yılmaz gelsin
İmkânı yok, olamazGözlüğe baksana, acımız küçük olabilir mi?
Hahahahahahajajahaha ölüyorum
30. Dakikada ben onu yemiş bitirmiş bile olabilirimBulgur ıslama dahil 30 dk
Abbbbooooo neler varmış sende ama kıskanç insan severim ben diri tutar insanı ..yalnız sen baş ediyorsun bunlarla bence güçlü gördüm seniarada kalıyorum görmezden gel duyma diyor
bende tüm bunları bana saydığın kadar anana gitte eşime biraz saygılı davranmayı söyle dedim
bişi diemior bizmle bile böyle diyor
tmm işte diyorum siz evlatsınız katlanırsınız ben katlanamam
en son kavgayı eşimin önünde yapınca eşimde artık bişi diemior
çünkü konuşmamama rağmen dedmki torunuyla ilk bayramı (tüp bebek olduğunu sorunun oğlunda olduğunuda biliyor)
yinede ilerde vicdan yapmıyım götüreyim dedim
o zamanlarda lena daha 10 aylık... lena onun kucağına gitmedi die lenayla inatlaşıor geleceksin felan kızıor bebeğe.. bende ses etmiyorum tabi.. eşim araya girsin die bekliorum en son dedilerki içerdesin die gelmio dışarı cık gelecek sana..
yok ben cıkmıacam o gelecek kucağıma dedi 10 aylık bebeden bahsediorum abla şaka değil
en son eşime dedm hadi gidelim.. eşimin anne biz gidiyoruz demesiyle,anasının bana sayıp sayıştırması bir oldu
cvp vermedim.. onlar kavga etti arabaya bindim.. dahada davosa gelmem dedim
aşırı kıskanc
herşeyi kıskanıor.. lenayı annemi beni çevremizi.. insanlarnj beni sevmesini..
eşimin bana aşkım diyişini bile
Oda benim gibi direk dalıyorAbbbbooooo neler varmış sende ama kıskanç insan severim ben diri tutar insanı ..yalnız sen baş ediyorsun bunlarla bence güçlü gördüm seni
hak edene hakettiği diyorsunuzOda benim gibi direk dalıyor
Aynen susar beklerim en son patlarım,yaptım ve görüşmüyorum 4 aydır kafam rahat.hak edene hakettiği diyorsunuz
Herkesten önce kendini düşünmek en güzeli de bazen olmadığı zamanlar oluyor illakiAynen susar beklerim en son patlarım,yaptım ve görüşmüyorum 4 aydır kafam rahat.
Sabır bir yerde patlıyor,sonrası zaten umurunda olmuyor hak etmeseler diyecemde oluyor işte.Herkesten önce kendini düşünmek en güzeli de bazen olmadığı zamanlar oluyor illaki
Eyvah kötü olmuş,kısmet değilmiş demek ki.Bir pastamız daha iptal olduSunuma hazırlanırken yere devrilmiş
Çok fena olmuş
Aynen abla her yer batmış, pasta gitmişEyvah kötü olmuş,kısmet değilmiş demek ki.
Şanssızlık olmuş baksana o kadar emek boşa gitmiş.Aynen abla her yer batmış, pasta gitmiş
Ne zaman doğum günü,benimde salı günü
Az kaldı benim,hep aklıma zeboş geliyor o gün varya çok üzülüyorum boğazım düğümleniyor hemen.
Aynı gün doğmuştunuz değil miAz kaldı benim,hep aklıma zeboş geliyor o gün varya çok üzülüyorum boğazım düğümleniyor hemen.
Kukrişte terazi burcu benden oda.