- 22 Temmuz 2017
- 44.991
- 133.187
- 598
Onun bile temsil ettiği bir şey varGözlüğümü çıkartırım kısırdan![]()

“Acımız çok büyük” gözlüğü

Gözünüzün önüne Cem Yılmaz gelsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun bile temsil ettiği bir şey varGözlüğümü çıkartırım kısırdan![]()
Bulgur ıslama dahil 30 dkBir kısır ne kadar vaktini alabilir ki…![]()
Onun bile temsil ettiği bir şey var
“Acımız çok büyük” gözlüğü
Gözünüzün önüne Cem Yılmaz gelsin
İmkânı yok, olamazGözlüğe baksana, acımız küçük olabilir mi?
Hahahahahahajajahaha ölüyorum![]()
30. Dakikada ben onu yemiş bitirmiş bile olabilirimBulgur ıslama dahil 30 dk![]()
Abbbbooooo neler varmış sendearada kalıyorum görmezden gel duyma diyor
bende tüm bunları bana saydığın kadar anana gitte eşime biraz saygılı davranmayı söyle dedim
bişi diemiorbizmle bile böyle diyor
tmm işte diyorum siz evlatsınız katlanırsınız ben katlanamam
en son kavgayı eşimin önünde yapınca eşimde artık bişi diemior
çünkü konuşmamama rağmen dedmki torunuyla ilk bayramı (tüp bebek olduğunu sorunun oğlunda olduğunuda biliyor)
yinede ilerde vicdan yapmıyım götüreyim dedim
o zamanlarda lena daha 10 aylık... lena onun kucağına gitmedi die lenayla inatlaşıor geleceksin felan kızıor bebeğe.. bende ses etmiyorum tabi.. eşim araya girsin die bekliorum en son dedilerki içerdesin die gelmio dışarı cık gelecek sana..
yok ben cıkmıacam o gelecek kucağıma dedi10 aylık bebeden bahsediorum abla şaka değil
en son eşime dedm hadi gidelim.. eşimin anne biz gidiyoruz demesiyle,anasının bana sayıp sayıştırması bir oldu
cvp vermedim.. onlar kavga etti arabaya bindim.. dahada davosa gelmem dedim
aşırı kıskanc
herşeyi kıskanıor.. lenayı annemi beni çevremizi.. insanlarnj beni sevmesini..
eşimin bana aşkım diyişini bile![]()
Oda benim gibi direk dalıyorAbbbbooooo neler varmış sendeama kıskanç insan severim ben diri tutar insanı ..yalnız sen baş ediyorsun bunlarla bence güçlü gördüm seni
![]()
Oda benim gibi direk dalıyor![]()
Aynen susar beklerim en son patlarım,yaptım ve görüşmüyorum 4 aydır kafam rahat.hak edene hakettiği diyorsunuz
![]()
Herkesten önce kendini düşünmek en güzeli de bazen olmadığı zamanlar oluyor illakiAynen susar beklerim en son patlarım,yaptım ve görüşmüyorum 4 aydır kafam rahat.
Sabır bir yerde patlıyor,sonrası zaten umurunda olmuyor hak etmeseler diyecemde oluyor işte.Herkesten önce kendini düşünmek en güzeli de bazen olmadığı zamanlar oluyor illaki![]()
Eyvah kötü olmuş,kısmet değilmiş demek ki.Bir pastamız daha iptal olduSunuma hazırlanırken yere devrilmiş
Çok fena olmuş![]()
Aynen abla her yer batmış, pasta gitmişEyvah kötü olmuş,kısmet değilmiş demek ki.
Şanssızlık olmuş baksana o kadar emek boşa gitmiş.Aynen abla her yer batmış, pasta gitmiş![]()
Ne zaman doğum günü,benimde salı günü
Az kaldı benim,hep aklıma zeboş geliyor o gün varya çok üzülüyorum boğazım düğümleniyor hemen.
Aynı gün doğmuştunuz değil miAz kaldı benim,hep aklıma zeboş geliyor o gün varya çok üzülüyorum boğazım düğümleniyor hemen.
Kukrişte terazi burcu benden oda.![]()