• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
arada kalıyorum görmezden gel duyma diyor
bende tüm bunları bana saydığın kadar anana gitte eşime biraz saygılı davranmayı söyle dedim
bişi diemior :KK70: bizmle bile böyle diyor
tmm işte diyorum siz evlatsınız katlanırsınız ben katlanamam
en son kavgayı eşimin önünde yapınca eşimde artık bişi diemior
çünkü konuşmamama rağmen dedmki torunuyla ilk bayramı (tüp bebek olduğunu sorunun oğlunda olduğunuda biliyor)
yinede ilerde vicdan yapmıyım götüreyim dedim
o zamanlarda lena daha 10 aylık... lena onun kucağına gitmedi die lenayla inatlaşıor geleceksin felan kızıor bebeğe.. bende ses etmiyorum tabi.. eşim araya girsin die bekliorum en son dedilerki içerdesin die gelmio dışarı cık gelecek sana..
yok ben cıkmıacam o gelecek kucağıma dedi :KK70: 10 aylık bebeden bahsediorum abla şaka değil
en son eşime dedm hadi gidelim.. eşimin anne biz gidiyoruz demesiyle,anasının bana sayıp sayıştırması bir oldu
cvp vermedim.. onlar kavga etti arabaya bindim.. dahada davosa gelmem dedim :KK70:
aşırı kıskanc
herşeyi kıskanıor.. lenayı annemi beni çevremizi.. insanlarnj beni sevmesini..
eşimin bana aşkım diyişini bile :KK70:
Abbbbooooo neler varmış sende 🙈🤣🤣ama kıskanç insan severim ben diri tutar insanı ..yalnız sen baş ediyorsun bunlarla bence güçlü gördüm seni :rapci::KK48::KK68::KK68:

Kukrim KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. aşko doğum günün yaklaşıyor :rolleyes: :KK200::KK36:
Screenshot_2022-09-23-16-17-36-41_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg

Back