- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
Efsane bişiO ne ?
Yoğurttan yapılıyor biz file bezlerle yapıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efsane bişiO ne ?
Ayak kokusu gibiHatay’ın sevmediğim tek şeyi.
Süzme yoğurt mantiginda mi?Efsane bişi
Yoğurttan yapılıyor biz file bezlerle yapıyoruz
Canım 6 ay öncesine kadar bende öyleydim. Ama artık ekonomi zorluyor. Hayatımıza ayçiçek yağı girdi. Kokusuna yeni alıştım diyebilirim. Eşime diyorum en fazla1-2 yıl sonra bunu çıkartalım hayatımızdanBen artk annemle birlikte herşeye z. Yağı kullanıoruz belli başlı şeyler hariç tabi
Bizin için daha ekonomik oluo
Ama genel anlamda zaten daha sağlıklı
Bir tık tatlı oldu lotuslu kısım. Ama yenmeyecek gibi değildi hepsi silip süpürdü ahsjajsj. Alıştık yarışmasak bile sunum yapıyoruz.Nasıl oldu
Gerçekten yaa olmasa da olurmuş.Ayak kokusu gibi
Hiç sevmiorm
Bana da kalsa her zaman yerim zatenSadece kahvaltı değil ki
Meze olarakta yenio o akşam yemeklerinde
Açkladmaçıkla
Evet jennam daha katı ve tuzluSüzme yoğurt mantiginda mi?
Ayçiçek artk mısırın yerin aldıCanım 6 ay öncesine kadar bende öyleydim. Ama artık ekonomi zorluyor. Hayatımıza ayçiçek yağı girdi. Kokusuna yeni alıştım diyebilirim. Eşime diyorum en fazla1-2 yıl sonra bunu çıkartalım hayatımızdan
Arkadaki eniştemiBir tık tatlı oldu lotuslu kısım. Ama yenmeyecek gibi değildi hepsi silip süpürdü ahsjajsj. Alıştık yarışmasak bile sunum yapıyoruz.
Evet hatta katıklı ekmekteBana da kalsa her zaman yerim zaten
Çorba falan da yapılıyor sanırım
Sürk peyniri de iste kızzTaaam yaz Salça, zahter, tuzlu yoğurt, halhalı zeytini , zeytinyağı mmm başka ne isteyeyim
Aaaa biberli ekmek de varEvet hatta katıklı ekmekte
Ellerine sağlık canım Demek muhallebinin şekeri az olmalıBir tık tatlı oldu lotuslu kısım. Ama yenmeyecek gibi değildi hepsi silip süpürdü ahsjajsj. Alıştık yarışmasak bile sunum yapıyoruz.
İstedim istedim ayak kokuyo o dedi zalımlarSürk peyniri de iste kızz
Zor alıştım yaAçkladm
Evet jennam daha katı ve tuzlu
Ayçiçek artk mısırın yerin aldı
Arkadaki eniştemi
Evet öyle olmalıymış, ikisi bir arada bayıyormuş. Ben tarife bakmamıştım hiç. Normal magnolia gibi yapıp lotus ekledim.Ellerine sağlık canım Demek muhallebinin şekeri az olmalı
Külliyen yalan. Çok güzel oluyor baharatlı missİstedim istedim ayak kokuyo o dedi zalımlar
Benim yedigim kokmuyodu