Şimdilik kesinSöyleme sebebim araştırma yapılması zor bir kategori benceMezeler kesin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilik kesinSöyleme sebebim araştırma yapılması zor bir kategori benceMezeler kesin mi
İyiyim canım, sen nasılsın?Bende... İnsanlarınıda sevmiorm ay umarm kırıkhanlı cıkmaz
Hele reyhanlı felan hiç demeyn bana.. Kro kro..
Bana şöyle samandağ defne iskenderun arsuz antakya dörtyol erzin felan diyin
Naber jennam
@Margaret Hale
Sen iyi olunca cok sevindm jennamİyiyim canım, sen nasılsın?
Mezelerde cosacak ama fasulye masulyeElimizde bi yaso var işte fasülye olarak
Hadi yaa hemen araştırmaya başlamalıyımŞimdilik kesinSöyleme sebebim araştırma yapılmadı zor bir kategori bence
BaşlayınHadi yaa hemen araştırmaya başlamalıyım
CanımsınSen iyi olunca cok sevindm jennam
Ayy yazık olmuş emeğineAkmış sunumda
Mercimek köftesi ve köz patlıcanı unutmadık. 1. OlmuştuMezelerde cosacak ama fasulye masulye
Ben söyledim. Biz yapacağız bize örnekler sunun dedim. Sağ olsunlar hiç kırmazlarMasterchef’te de mezeler yapılıyor bugün
Patlıcan en zayıf noktam ,oyyyyMercimek köftesi ve köz patlıcanı unutmadık. 1. Olmuştu
Pasama selam ,aferin onaOğlumla pasta yapıyoruz. Yarın misafirimiz var
Onları bu yıl ayıracağımMercimek köftesi ve köz patlıcanı unutmadık. 1. Olmuştu
Aaay bilemiyorum oranın insanlarını, yengem böyle bir profil değilBende... İnsanlarınıda sevmiorm ay umarm kırıkhanlı cıkmaz
Hele reyhanlı felan hiç demeyn bana.. Kro kro..
Bana şöyle samandağ defne iskenderun arsuz antakya dörtyol erzin felan diyin
Naber jennam
@Margaret Hale
Vaaay işleri iyice büyümütmüşsün nevoşBen söyledim. Biz yapacağız bize örnekler sunun dedim. Sağ olsunlar hiç kırmazlar
Sağ ol aşkomPasama selam ,aferin ona
Tabi ne sandınızVaaay işleri iyice büyümütmüşsün nevoş