En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Aleykümselam Allah sağlık versin inşallah

İnşallah kuzulu kuzu
Aslan nasıl, seni kıskandırmaya devam ediyor mu?
Aslan hepimizi yıkıp geçiyor uykular sıfır geberiyorum. Eridikçe eridim. Uykuya direniyor. saat başı emmek istiyor. emmeden uyumuyor. Bazen 2 saatlik uykuyla işe gidiyorum. Öldüm, toprak atanım yok…

Aslan hepimizi yıkıp geçiyor uykular sıfır geberiyorum. Eridikçe eridim. Uykuya direniyor. saat başı emmek istiyor. emmeden uyumuyor. Bazen 2 saatlik uykuyla işe gidiyorum. Öldüm, toprak atanım yok…
Bu aylarda emme artıyor. Ek gıdaya başladın mı canım

Sen işteyken kim ilgileniyor?
Bu günler de geçecek be kuzu, hep öyle derler ya.

Ayy canım evvacım allah işlerini rast getirsin zor zamanlar geçirdi yogun çok baksana

E Nesli zaten hep katılıyordu. Bunda çıtayı arş-ı alaya ulaştırdı sağ olsun.
Hadi ya neydi eski kullanıcı adı ben ilk defa görüyorum bu isimle kullanıcı çünkü aynen çıkabilecek en üst noktaya çıkartmış maaşallah
Ne olur belli olmaz örtmenim. KK kadınlarının oy skalası değişken oluyor.
O da doğru ama Nesli tam da kk kadınlarına oynamış bak konsept olarak o yüzden garanti alır
Ben de buralarda olmaya çalışıyorum
Senin yapman şart
Yaptım sultanım yarın foto çekimi inşallah

Ellerine sağlık canım

Bu aylarda emme artıyor. Ek gıdaya başladın mı canım
Başladım nevoşum. Bi şeyler yapmaya çalışıyoruz kendi çapımızda. Yavrum sağ olsun, 3.5 ayda alt ön 2 dişi, 5. ayda da üst iki köpek dişi çıkardığı için asla rahat yüzü görmedim vampir gibi bi şey oldu bakınca
Sen işteyken kim ilgileniyor?
Bu günler de geçecek be kuzu, hep öyle derler ya.
canım anam ile kv geliyorlar Sırayla tünelin ucunda ışık yoK yaso. Bu yola girdik bi kere, bu da geçiyor, o da geçiyor, şu da geçiyor derken hep bana geçiriyor

Çok bekledin bu günleri, isyan yok

Maşallah maşallah bunlar güzel şeylerÇok şükür varlığı yeter Çok tatlı oldu maşallah

O zaten tek başına bütün profillere yetiyor
bir sifreyi gireyim yeter ben sinsi sinsi yazmadan dolasamiyorum bazilari gibi gordum mu begencem yada yazcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…