O zaten tek başına bütün profillere yetiyorDaha da Minik Duduklu Tencere ’nin profiline yazmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaten tek başına bütün profillere yetiyorDaha da Minik Duduklu Tencere ’nin profiline yazmam
Çok şükür cancağzım, iyiyim. Sen nasılsın?Yakşamlar cancağızım nasılsın?
Ben de iyiyim cancağızım, çok şükürÇok şükür cancağzım, iyiyim. Sen nasılsın?
Aleykümselam Allah sağlık versin inşallah@Evva kuzumun hepinize çok selamı var canlar.
Sabah 7 akşam 22 çalışıyormuş. Babasının arada sıkıntıları olsa da iyiymiş.Hepinizi çok özlemiş, ama tamamen çalışmaya vermiş kendini.
Nevreste
Jenna16
@HanimKelesimiGetir
Minik Duduklu Tencere
@Blue_Peri
Oriana
alsem
Ve aklıma gelmeyen arkidişler
Rabbim ağzının tadını bozmasın cancağzım, hep iyi ol.Ben de iyiyim cancağızım, çok şükür
İnşallah kuzulu kuzuAleykümselam Allah sağlık versin inşallah
Hep beraber inşallah cancağzım benimRabbim ağzının tadını bozmasın cancağzım, hep iyi ol.
Hep beraber inşallah cancağzım benim
Aslan hepimizi yıkıp geçiyor uykular sıfır geberiyorum. Eridikçe eridim. Uykuya direniyor. saat başı emmek istiyor. emmeden uyumuyor. Bazen 2 saatlik uykuyla işe gidiyorum. Öldüm, toprak atanım yok…İnşallah kuzulu kuzu
Aslan nasıl, seni kıskandırmaya devam ediyor mu?
Bu aylarda emme artıyor. Ek gıdaya başladın mı canımAslan hepimizi yıkıp geçiyor uykular sıfır geberiyorum. Eridikçe eridim. Uykuya direniyor. saat başı emmek istiyor. emmeden uyumuyor. Bazen 2 saatlik uykuyla işe gidiyorum. Öldüm, toprak atanım yok…
Sen işteyken kim ilgileniyor?Aslan hepimizi yıkıp geçiyor uykular sıfır geberiyorum. Eridikçe eridim. Uykuya direniyor. saat başı emmek istiyor. emmeden uyumuyor. Bazen 2 saatlik uykuyla işe gidiyorum. Öldüm, toprak atanım yok…
Ayy canım evvacım allah işlerini rast getirsin zor zamanlar geçirdi yogun çok baksana@Evva kuzumun hepinize çok selamı var canlar.
Sabah 7 akşam 22 çalışıyormuş. Babasının arada sıkıntıları olsa da iyiymiş.Hepinizi çok özlemiş, ama tamamen çalışmaya vermiş kendini.
Nevreste
Jenna16
@HanimKelesimiGetir
Minik Duduklu Tencere
@Blue_Peri
Oriana
alsem
Ve aklıma gelmeyen arkidişler
Hadi ya neydi eski kullanıcı adı ben ilk defa görüyorum bu isimle kullanıcı çünkü aynen çıkabilecek en üst noktaya çıkartmış maaşallahE Nesli zaten hep katılıyordu. Bunda çıtayı arş-ı alaya ulaştırdı sağ olsun.
O da doğru ama Nesli tam da kk kadınlarına oynamış bak konsept olarak o yüzden garanti alırNe olur belli olmaz örtmenim. KK kadınlarının oy skalası değişken oluyor.
Ben de buralarda olmaya çalışıyorumBuralardayım
Yaptım sultanım yarın foto çekimi inşallahSenin yapman şart
Ellerine sağlık canımHadi ya neydi eski kullanıcı adı ben ilk defa görüyorum bu isimle kullanıcı çünkü aynen çıkabilecek en üst noktaya çıkartmış maaşallah
O da doğru ama Nesli tam da kk kadınlarına oynamış bak konsept olarak o yüzden garanti alır
Ben de buralarda olmaya çalışıyorum
Yaptım sultanım yarın foto çekimi inşallah
Başladım nevoşum. Bi şeyler yapmaya çalışıyoruz kendi çapımızda. Yavrum sağ olsun, 3.5 ayda alt ön 2 dişi, 5. ayda da üst iki köpek dişi çıkardığı için asla rahat yüzü görmedim vampir gibi bi şey oldu bakıncaBu aylarda emme artıyor. Ek gıdaya başladın mı canım
canım anam ile kv geliyorlar Sırayla tünelin ucunda ışık yoK yaso. Bu yola girdik bi kere, bu da geçiyor, o da geçiyor, şu da geçiyor derken hep bana geçiriyorSen işteyken kim ilgileniyor?
Bu günler de geçecek be kuzu, hep öyle derler ya.
İnşallah ParimAyy canım evvacım allah işlerini rast getirsin zor zamanlar geçirdi yogun çok baksana
Çok bekledin bu günleri, isyan yokBaşladım nevoşum. Bi şeyler yapmaya çalışıyoruz kendi çapımızda. Yavrum sağ olsun, 3.5 ayda alt ön 2 dişi, 5. ayda da üst iki köpek dişi çıkardığı için asla rahat yüzü görmedim vampir gibi bi şey oldu bakınca
canım anam ile kv geliyorlar Sırayla tünelin ucunda ışık yoK yaso. Bu yola girdik bi kere, bu da geçiyor, o da geçiyor, şu da geçiyor derken hep bana geçiriyor
Maşallah maşallah bunlar güzel şeylerÇok şükür varlığı yeter Çok tatlı oldu maşallahBaşladım nevoşum. Bi şeyler yapmaya çalışıyoruz kendi çapımızda. Yavrum sağ olsun, 3.5 ayda alt ön 2 dişi, 5. ayda da üst iki köpek dişi çıkardığı için asla rahat yüzü görmedim vampir gibi bi şey oldu bakınca
canım anam ile kv geliyorlar Sırayla tünelin ucunda ışık yoK yaso. Bu yola girdik bi kere, bu da geçiyor, o da geçiyor, şu da geçiyor derken hep bana geçiriyor
Çok bekledin bu günleri, isyan yok
Dışı sizi, içi beni…Maşallah maşallah bunlar güzel şeylerÇok şükür varlığı yeter Çok tatlı oldu maşallah
bir sifreyi gireyim yeter ben sinsi sinsi yazmadan dolasamiyorum bazilari gibi gordum mu begencem yada yazcamO zaten tek başına bütün profillere yetiyor