• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
@Evva kuzumun hepinize çok selamı var canlar.
Sabah 7 akşam 22 çalışıyormuş. Babasının arada sıkıntıları olsa da iyiymiş.Hepinizi çok özlemiş, ama tamamen çalışmaya vermiş kendini.😣

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.
Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye.
@HanimKelesimiGetir
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
@Blue_Peri
Oriana OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye.
alsem alsem
Ve aklıma gelmeyen arkidişler🫣😍
Aleykümselam 🌸❤️ Allah sağlık versin inşallah 🤲🏻

İnşallah kuzulu kuzu 🤲🏻🎈
Aslan nasıl, seni kıskandırmaya devam ediyor mu?🤣🤣
Aslan hepimizi yıkıp geçiyor 🥴 uykular sıfır 0️⃣ geberiyorum. Eridikçe eridim. Uykuya direniyor. saat başı emmek istiyor. emmeden uyumuyor. Bazen 2 saatlik uykuyla işe gidiyorum. Öldüm, toprak atanım yok…

Aslan hepimizi yıkıp geçiyor 🥴 uykular sıfır 0️⃣ geberiyorum. Eridikçe eridim. Uykuya direniyor. saat başı emmek istiyor. emmeden uyumuyor. Bazen 2 saatlik uykuyla işe gidiyorum. Öldüm, toprak atanım yok…
Bu aylarda emme artıyor. Ek gıdaya başladın mı canım 🤗🤩

Sen işteyken kim ilgileniyor?
Bu günler de geçecek be kuzu, hep öyle derler ya.🫣

@Evva kuzumun hepinize çok selamı var canlar.
Sabah 7 akşam 22 çalışıyormuş. Babasının arada sıkıntıları olsa da iyiymiş.Hepinizi çok özlemiş, ama tamamen çalışmaya vermiş kendini.😣

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.
Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye.
@HanimKelesimiGetir
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
@Blue_Peri
Oriana OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye.
alsem alsem
Ve aklıma gelmeyen arkidişler🫣😍
Ayy canım evvacım allah işlerini rast getirsin zor zamanlar geçirdi yogun çok baksana💜

E Nesli zaten hep katılıyordu. Bunda çıtayı arş-ı alaya ulaştırdı sağ olsun. :KK53:
Hadi ya neydi eski kullanıcı adı ben ilk defa görüyorum bu isimle kullanıcı çünkü aynen çıkabilecek en üst noktaya çıkartmış maaşallah 😍
Ne olur belli olmaz örtmenim. KK kadınlarının oy skalası değişken oluyor.🤣🤣
O da doğru ama Nesli tam da kk kadınlarına oynamış bak konsept olarak o yüzden garanti alır 🤗
Ben de buralarda olmaya çalışıyorum😂😂
Senin yapman şart🤷😎🤩🤪
Yaptım sultanım yarın foto çekimi inşallah 🤗

Hadi ya neydi eski kullanıcı adı ben ilk defa görüyorum bu isimle kullanıcı çünkü aynen çıkabilecek en üst noktaya çıkartmış maaşallah 😍

O da doğru ama Nesli tam da kk kadınlarına oynamış bak konsept olarak o yüzden garanti alır 🤗

Ben de buralarda olmaya çalışıyorum😂😂

Yaptım sultanım yarın foto çekimi inşallah 🤗
Ellerine sağlık canım ☺️🥰🤩

Bu aylarda emme artıyor. Ek gıdaya başladın mı canım 🤗🤩
Başladım nevoşum. Bi şeyler yapmaya çalışıyoruz kendi çapımızda. Yavrum sağ olsun, 3.5 ayda alt ön 2 dişi, 5. ayda da üst iki köpek dişi çıkardığı için asla rahat yüzü görmedim 🥴 vampir gibi bi şey oldu bakınca 😂
Sen işteyken kim ilgileniyor?
Bu günler de geçecek be kuzu, hep öyle derler ya.🫣
canım anam ile kv geliyorlar Sırayla 🫠 tünelin ucunda ışık yoK yaso. Bu yola girdik bi kere, bu da geçiyor, o da geçiyor, şu da geçiyor derken hep bana geçiriyor 🫠

Başladım nevoşum. Bi şeyler yapmaya çalışıyoruz kendi çapımızda. Yavrum sağ olsun, 3.5 ayda alt ön 2 dişi, 5. ayda da üst iki köpek dişi çıkardığı için asla rahat yüzü görmedim 🥴 vampir gibi bi şey oldu bakınca 😂

canım anam ile kv geliyorlar Sırayla 🫠 tünelin ucunda ışık yoK yaso. Bu yola girdik bi kere, bu da geçiyor, o da geçiyor, şu da geçiyor derken hep bana geçiriyor 🫠
Çok bekledin bu günleri, isyan yok 🤣🤣

Maşallah maşallah bunlar güzel şeyler🥰🧿Çok şükür varlığı yeter 🥰Çok tatlı oldu maşallah 🧿🤩

O zaten tek başına bütün profillere yetiyor🤣
bir sifreyi gireyim yeter :KK53: ben sinsi sinsi yazmadan dolasamiyorum bazilari gibi :D gordum mu begencem yada yazcam :D

Back