Geçmiş olsun hanım abla,tabi ki kısmet değilmiş,Allah herşeyin hayırlısını sağlıkla kolaylıkla nasip etsinGünaydın dün üzücü haber aldım kızım 8 haftalık hamileymiş 1 hafta önce kalbi durmuş bebeğin dün tekrar bakılmış kalp atışı yokmuş cumartesi alacaklar bebeği.Dün öğrendik bizde herşeyi durumu kimseye söylememişler yarın yada cuma günü gideceğim yanına haberiniz olsun.Kısmet değilmiş evladımın sağlığı çok daha önemli bebek nasılsa gene ileride olur.
Sağol canomAfiyet olsunKahve de çiçek de mükemmel görünüyor
Afiyet olsunPembe kalanşom coştuEki Görüntüle 3424727
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Herkezin kafası karışmış olmalı
Havalar yeni güzel oldu burda üstüne ben hasta oldum nalet kargo iade oldu tekrar bekliyorum
Havalar yeni güzel oldu burda üstüne ben hasta oldum nalet kargo iade oldu tekrar bekliyorumaksilikler silsilesi
Margırıt ile birlikte gelir kargonuz.Havalar yeni güzel oldu burda üstüne ben hasta oldum nalet kargo iade oldu tekrar bekliyorumaksilikler silsilesi
Herkez gelir ama MargaretMargırıt ile birlikte gelir kargonuz.
Herkez herkez değildir.Herkez gelir ama Margaret
Çok fenayız,başa belayız
Çok fenayız,başa belayız
Evet, anlıyorum.
Yeminle zehirlendimHerkez herkez değildir.
Çok gecmiş olsun ablam yaa dediğin gibi herşey sağlık bebek gene olurGünaydın dün üzücü haber aldım kızım 8 haftalık hamileymiş 1 hafta önce kalbi durmuş bebeğin dün tekrar bakılmış kalp atışı yokmuş cumartesi alacaklar bebeği.Dün öğrendik bizde herşeyi durumu kimseye söylememişler yarın yada cuma günü gideceğim yanına haberiniz olsun.Kısmet değilmiş evladımın sağlığı çok daha önemli bebek nasılsa gene ileride olur.