- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.667
- 60
Çok geçmiş olsun, önemli olan öncelikle onun sağlığı tabii.Günaydın dün üzücü haber aldım kızım 8 haftalık hamileymiş 1 hafta önce kalbi durmuş bebeğin dün tekrar bakılmış kalp atışı yokmuş cumartesi alacaklar bebeği.Dün öğrendik bizde herşeyi durumu kimseye söylememişler yarın yada cuma günü gideceğim yanına haberiniz olsun.Kısmet değilmiş evladımın sağlığı çok daha önemli bebek nasılsa gene ileride olur.
Çok çok geçmiş olsun abla Allah sağlık sıhhat versinGünaydın dün üzücü haber aldım kızım 8 haftalık hamileymiş 1 hafta önce kalbi durmuş bebeğin dün tekrar bakılmış kalp atışı yokmuş cumartesi alacaklar bebeği.Dün öğrendik bizde herşeyi durumu kimseye söylememişler yarın yada cuma günü gideceğim yanına haberiniz olsun.Kısmet değilmiş evladımın sağlığı çok daha önemli bebek nasılsa gene ileride olur.
Çok sağol teşekkürler,tam belli olmadan söylemek istememişler kimseye,akşam sesi daha iyiydi konuşurken.Çok geçmiş olsun, önemli olan öncelikle onun sağlığı tabii.
Çok saüol teşekkürler,öncelik o zaten sağlığı hepimiz için çok daha önemli.Çok çok geçmiş olsun abla Allah sağlık sıhhat versin
Rica ederim, en iyisi tabii ,ilk zamanlar ne olacağı belli olmuyor çünkü.Çok sağol teşekkürler,tam belli olmadan söylemek istememişler kimseye,akşam sesi daha iyiydi konuşurken.
Kısmet değilmiş herhalde,çok istiyordu çünkü.Rica ederim, en iyisi tabii ,ilk zamanlar ne olacağı belli olmuyor çünkü.
Sağlıklı olmayacakmış demek ki,bir süre sonra sağlıkla gelir inşallahKısmet değilmiş herhalde,çok istiyordu çünkü.
Dün onu dedim zaten,belkidesağlık sorunu olacaktı yada baika birşey,biraz bekleyip sonrasına artık bakalım kısmet olursa.Sağlıklı olmayacakmış demek ki,bir süre sonra sağlıkla gelir inşallah
Bebek sağlıksız olacaksa vücut zaten tepki olarak bunu yapıyormuş, aslında mucize gibi bir şey, istediği zamanda ,sağlıkla gelsin inşallahDün onu dedim zaten,belkidesağlık sorunu olacaktı yada baika birşey,biraz bekleyip sonrasına artık bakalım kısmet olursa.
Çok geçmiş olsun ablacımGünaydın dün üzücü haber aldım kızım 8 haftalık hamileymiş 1 hafta önce kalbi durmuş bebeğin dün tekrar bakılmış kalp atışı yokmuş cumartesi alacaklar bebeği.Dün öğrendik bizde herşeyi durumu kimseye söylememişler yarın yada cuma günü gideceğim yanına haberiniz olsun.Kısmet değilmiş evladımın sağlığı çok daha önemli bebek nasılsa gene ileride olur.
Nedeni çok bilinmiyormuş bunun,vardır bir hayır diyorum,biraz bekleyecek artık ileride ne olur kendi kararları olur.Bebek sağlıksız olacaksa vücut zaten tepki olarak bunu yapıyormuş, aslında mucize gibi bir şey, istediği zamanda ,sağlıkla gelsin inşallah
Çok sağol teşekkürler mavişim,kısmet değilmiş diyorum bende sağlıklı olsun ileride yeter ki.Çok geçmiş olsun ablacımNasip değilmiş. Tekrar sağlıkla olur inşallah
Kendisi sağlıklı olsun da eşiyle karar verirler artık, hayırlısıNedeni çok bilinmiyormuş bunun,vardır bir hayır diyorum,biraz bekleyecek artık ileride ne olur kendi kararları olur.
Çok geçmiş olsunGünaydın dün üzücü haber aldım kızım 8 haftalık hamileymiş 1 hafta önce kalbi durmuş bebeğin dün tekrar bakılmış kalp atışı yokmuş cumartesi alacaklar bebeği.Dün öğrendik bizde herşeyi durumu kimseye söylememişler yarın yada cuma günü gideceğim yanına haberiniz olsun.Kısmet değilmiş evladımın sağlığı çok daha önemli bebek nasılsa gene ileride olur.
Kesinlikle evlsdımın sağlığı çok daha önemli dün söyledim zaten,eşinede söyledim aynını.Kendisi sağlıklı olsun da eşiyle karar verirler artık, hayırlısı
Çok sağol teşekkürler,aynen daha sağlıklı bebek haberini alırız inşallah.Çok geçmiş olsun
İlerde sağlıkla bebeğini kucağına alsın inşallah
En doğrusunu soylemissinKesinlikle evlsdımın sağlığı çok daha önemli dün söyledim zaten,eşinede söyledim aynını.