- 25 Ağustos 2019
- 60.950
- 113.308
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen tarif aldin mi ?Hadi rastgele inş
Mesajına geri mi dönmedi yoksaOriana yı gören duyan eden varmı acep hiç sesi çıkmadı
Minnettar ile mi hazırladın ?
Markasi farkli baska bunun.Minnettar ile mi hazırladın ?
Afiyet olsun .Eki Görüntüle 3422822 kızım kahve yapmış kaç gündür konuşulunca canım istemiş ama yapmamıştım
Bunu diceğini biliyodumm merak ettim kızz nezaman doğuracak diyeMesajına geri mi dönmedi yoksa
Ayyyy kıskandımmmmmmmmEki Görüntüle 3422822 kızım kahve yapmış kaç gündür konuşulunca canım istemiş ama yapmamıştım
Yok canım almadımSen tarif aldin mi ?
Seninde kızın var hain kadınAyyyy kıskandımmmmmmmm
Tamam bidaha sormayacam burda kimseyiSeninde kızın var hain kadın
Imm nefis görünüyorEki Görüntüle 3422822 kızım kahve yapmış kaç gündür konuşulunca canım istemiş ama yapmamıştım
Bizde seni biliyoruz sakinBunu diceğini biliyodumm merak ettim kızz nezaman doğuracak diye
Yemeneli den devam o haldeMarkasi farkli baska bunun.
Şok marketten almistim.
Bu da tam iyi köpürüyor.
Yemeneli .
Senin kurabiyeleri gördüm çok güzel görünüyorlar gelecek kurabiye yarışında kapmalık tarifImm nefis görünüyor
Yok ya, hangi kahve olursa olsun miktarı az koymamak önemli.Yemeneli den devam o halde
Kurabiye de alternatif çok ve can alıcıSenin kurabiyeleri gördüm çok güzel görünüyorlar gelecek kurabiye yarışında kapmalık tarif
Onu biliyoruz bilmediğimiz bişey söyleYok ya, hangi kahve olursa olsun miktarı az koymamak önemli.
Yoksa bulaşık suyu gibi oluyor kahve.
kimse duymasınKurabiye de alternatif çok ve can alıcı