- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Yoo ben her sabah erken kalkıyorum zatenBörek yapmaya mı kalktın Jenna16 Dan önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo ben her sabah erken kalkıyorum zatenBörek yapmaya mı kalktın Jenna16 Dan önce
Çocukları kursa götürmeyecek olsam haftasonu kalkmazdım benYoo ben her sabah erken kalkıyorum zaten
Evet Zenna’m Nazara gelmeyelim diye söylemek istemedimO yaptı, beraber yedik bile ,değil mi Zano'm C A N O
Benimkiler erken uyanıyor. Bende yatamıyorum zaten Keşke uyuyabilsemÇocukları kursa götürmeyecek olsam haftasonu kalkmazdım ben
İyi yapmışsın Zano'mEvet Zenna’m Nazara gelmeyelim diye söylemek istemedim
Yakinda ikimizi imam olarak atayacaklarBenimkiler erken uyanıyor. Bende yatamıyorum zaten Keşke uyuyabilsem
Valla yaa 6 gibi uyanır mı insan yat zıbar işte Gözlerimi şak diye açıyorumYakinda ikimizi imam olarak atayacaklar
Hayırdır inşallahBenim bugün erken uyanma günüm dü.
Ben de aynı modelim Millete dokunmasan saatlerce uyur, ben uykuya isyan olsun diye doğmuşumValla yaa 6 gibi uyanır mı insan yat zıbar işte Gözlerimi şak diye açıyorum
Programlanmış maalesefBen de aynı modelim Millete dokunmasan saatlerce uyur, ben uykuya isyan olsun diye doğmuşum
Farklıyız be Zano'm Bknz. Züğürt tesellisi nedir, nasil verilirProgramlanmış maalesef
Esim ise erken gidecegi icin kahvalti hazirladim.Hayırdır inşallah
Aldım kabul ettimFarklıyız be Zano'm Bknz. Züğürt tesellisi nedir, nasil verilir
Anladım.Esim ise erken gidecegi icin kahvalti hazirladim.
Aldım kabul ettim