O kadar harf verdim, bulamadınızBurda nevosu lafa tutuyoruz işte daha napalım biz hee napalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar harf verdim, bulamadınızBurda nevosu lafa tutuyoruz işte daha napalım biz hee napalım
Daha çok lafa tutalım belki ipucular çoğalırBurda nevosu lafa tutuyoruz işte daha napalım biz hee napalım
Yooo bulduk ama parçaları birleştiriyoruz şuan, arkada ekip çalışıyorO kadar harf verdim, bulamadınız
Bir harf daha alırsak tüm yaralarımız sarılacakDaha çok lafa tutalım belki ipucular çoğalır
Biraz daha gayret belki alırızBir harf daha alırsak tüm yaralarımız sarılacak
Nevos 1 eylülde retro olduğu söyleniyor, sen ne düşünüyorsun bu konuda? Akşam sekiz sularında parçalı dolunay göreceğiz NevresteBiraz daha gayret belki alırız
Maşallah beklediğim performansYooo bulduk ama parçaları birleştiriyoruz şuan, arkada ekip çalışıyor
Yarışma iptal miNevos 1 eylülde retro olduğu söyleniyor, sen ne düşünüyorsun bu konuda? Akşam sekiz sularında parçalı dolunay göreceğiz Nevreste
Ekip sağlamMaşallah beklediğim performans
Aslında kolay biraz araştırsanız bulursunuzEkip sağlam
Yok iptal olamaz nevos onu düşünme sınavı zaten kesin verirsin o da degilYarışma iptal mi
Ben birde gündüz, çok çalıştığım sınava gireceğim
Senin aldığın puanın yarısını alsam yeterYok iptal olamaz nevos onu düşünme sınavı zaten kesin verirsin o da degil
Nasil araştıralımAslında kolay biraz araştırsanız bulursunuz
Bir yıl içinde neler yaptık meselaNasil araştıralım
Yarısı mi tamamını alırsın kendine gel nevosSenin aldığın puanın yarısını alsam yeter
Ben yoktumBir yıl içinde neler yaptık mesela
Tabi tabiYarısı mi tamamını alırsın kendine gel nevos
O zaman boşver Ne gelirse artıkBen yoktum
Tabi tabi
Gelişine vurucam zaten nevos özledikO zaman boşver Ne gelirse artık