- 9 Ekim 2021
- 6.026
- 12.402
- 198
- 29
Nevoş bu ay alamayabilirim duruma göre yazarım sana olur mu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevoş bu ay alamayabilirim duruma göre yazarım sana olur mu :)
Demişler ki honki öldü söyleyin onlara honki geri falan dönmedi öldü gerçektenYine şarkı çalmaya başladı beynimde![]()
O zaman arada uğra.Yaa nasippp diyelim çarşı karışık bende bu ay psikolojik olarak iyi değilim galiba![]()
Aaa ,tövbe, iptal iptalDemişler ki honki öldü söyleyin onlara honki geri falan dönmedi öldü gerçekten![]()
Hazir yufkada maharetimi göstetttiremem
Olur canım nasıl istersenNevoş bu ay alamayabilirim duruma göre yazarım sana olur mu :)
Arada uğra muhabbet edelimYaa nasippp diyelim çarşı karışık bende bu ay psikolojik olarak iyi değilim galiba![]()
Ya yetişemiyorum ki size kaçırıyorum konuşulanlarıı geçmişi okurken yazmaya sıra gelmiyorO zaman arada uğra.![]()
İşte cesaret, işte feraset…Hazir yufkada maharetimi göstetttiremem
El acmasi lazim bana
Okuma direk dalYa yetişemiyorum ki size kaçırıyorum konuşulanlarıı geçmişi okurken yazmaya sıra gelmiyor![]()
Aynen ben tam buğday böreğimle gelirdimİşte cesaret, işte feraset…
Tembel ya da beceriksizler yüzünden hazır yufka kullanıyoruz mecbur.![]()
Yağ koklatılmış börek.Aynen ben tam buğday böreğimle gelirdim![]()
HayıııırAynen ben tam buğday böreğimle gelirdim![]()
Benim gibi oklavayi savurdumu 4 yufka birden acan kadin mi kaldiiiİşte cesaret, işte feraset…
Arada uğra muhabbet edelim![]()
Merak ediyorum duramıyorumOkuma direk dal![]()
Kulağına yağ denmiş börekYağ koklatılmış börek.![]()
Oysa yarım su bardağı koymuştumYağ koklatılmış börek.![]()
Ben de E harfinden dolayı el açması börek diye düşünmüştüm. Tarifler de bulmuştumİşte cesaret, işte feraset…
Tam bir çılgınlıkOysa yarım su bardağı koymuştum![]()