Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
O oluyor canım iğne kullanıyorsun dimi benim iki gebelikte de kanama oldu. 30. Haftada oldu 16. Haftada tüp bebekte kaçınılmaz
İğneyi kesmiştik geçen hafta büyük bir kanama olunca tekrar başladık. Şuan lekeye döndü bitmedi bir türlü. Bebekler iyi ama kan görmekten psikolojim bozuldu

Evet canım bırakmıştık iğneyi ama tekrar başladık. İyi ne güzel sağ salim kucağına almışsın darısı başıma
Duzelecek elbett ben 3 ay yattım evde bide cok ağrılarım oldu sonra ayaklanıyorsun artık 3 aydan sonra iyice rahatlıcaksın rabbim kucağına sağlıcakla nasip etsin

İğneyi kesmiştik geçen hafta büyük bir kanama olunca tekrar başladık. Şuan lekeye döndü bitmedi bir türlü. Bebekler iyi ama kan görmekten psikolojim bozuldu
Zor canım. Haftaların ilerlesin sağlıcakla kavuşun da ne yapacaksın. Kendine dikkat et Haftalar aylar çabucak geçsin sağlıcakla kavuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…