- 8 Haziran 2013
- 56.120
- 149.022
Kandırmıyorsun dimiBen de yaptım böğğğğğğreğimi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kandırmıyorsun dimiBen de yaptım böğğğğğğreğimi.
Yok yav önce yiyeyim sonra konumu açarımKandırmıyorsun dimi
İyi bekliyoruzYok yav önce yiyeyim sonra konumu açarım
Bu ayki oylamalar yıkılacakHerkesin sunumu muhteşem
Aaa sende arkamdanmiYok yav önce yiyeyim sonra konumu açarım
Kanama ve lekelenmelerim bitse artık, onun dışında her şey yolundaİyi bekliyoruz
Sen nasılsın herşey yolunda mı
Evettt yavrimuAaa sende arkamdanmi
Yaaa iğne vuruluyomusun pekiiKanama ve lekelenmelerim bitse artık, onun dışında her şey yolunda
O oluyor canım iğne kullanıyorsun dimi benim iki gebelikte de kanama oldu. 30. Haftada oldu 16. Haftada tüp bebekte kaçınılmazKanama ve lekelenmelerim bitse artık, onun dışında her şey yolunda
Evet canım bırakmıştık iğneyi ama tekrar başladık. İyi ne güzel sağ salim kucağına almışsın darısı başımaYaaa iğne vuruluyomusun pekii
Benimde kanamam vardı hem leke hem kanamam oda bitecekk sen kendini yorma yeterr bolbol dinlen
İğneyi kesmiştik geçen hafta büyük bir kanama olunca tekrar başladık. Şuan lekeye döndü bitmedi bir türlü. Bebekler iyi ama kan görmekten psikolojim bozulduO oluyor canım iğne kullanıyorsun dimi benim iki gebelikte de kanama oldu. 30. Haftada oldu 16. Haftada tüp bebekte kaçınılmaz
Duzelecek elbett ben 3 ay yattım evde bide cok ağrılarım oldu sonra ayaklanıyorsun artık 3 aydan sonra iyice rahatlıcaksın rabbim kucağına sağlıcakla nasip etsinEvet canım bırakmıştık iğneyi ama tekrar başladık. İyi ne güzel sağ salim kucağına almışsın darısı başıma
Zor canım. Haftaların ilerlesin sağlıcakla kavuşun da ne yapacaksın. Kendine dikkat et Haftalar aylar çabucak geçsin sağlıcakla kavuşunİğneyi kesmiştik geçen hafta büyük bir kanama olunca tekrar başladık. Şuan lekeye döndü bitmedi bir türlü. Bebekler iyi ama kan görmekten psikolojim bozuldu
Kuzum dikkat edin kendinizeEvet canım bırakmıştık iğneyi ama tekrar başladık. İyi ne güzel sağ salim kucağına almışsın darısı başıma
Evet benim de çok ağrılarım oluyor.Duzelecek elbett ben 3 ay yattım evde bide cok ağrılarım oldu sonra ayaklanıyorsun artık 3 aydan sonra iyice rahatlıcaksın rabbim kucağına sağlıcakla nasip etsin
İnşallah Sağlıkla kavuşalım da gerisi önemli değilZor canım. Haftaların ilerlesin sağlıcakla kavuşun da ne yapacaksın. Kendine dikkat et Haftalar aylar çabucak geçsin sağlıcakla kavuşun
Ediyorum elimden geldiğince bebeyimKuzum dikkat edin kendinize
Bitecek allahın izniyle canım benimEvet benim de çok ağrılarım oluyor.
İnşallah canım 3 ayı doldurmama az kaldı inşallah biter