- 16 Ağustos 2010
- 292.915
- 602.611
- 43
Bu sefer zorOlsun sen gene 100 oya cikartirsin nasılsa nevoşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sefer zorOlsun sen gene 100 oya cikartirsin nasılsa nevoşum
Cool lime iciyor musun kuzu dimes çıkartmış aşırı merak ediyorumhavalar ısındı. artık özellikle gündüz pek sıcak çaylar, kahveler cazip gelmiyor. dukan birası, soğuk madensuyu, soğuk kahve sezonu açıldı
Yaw he hee nevosBu sefer zor
Benim oğlan ona takmış kafayı ama kendi yapıyorCool lime iciyor musun kuzu dimes çıkartmış aşırı merak ediyorum
Oradaki akrabalarının çoğu polisPolisi arayın
aslında bence de. silah sıkmak ne ya düğünde. Allah korusunPolisi arayın
O başka bir şey yaOnlar görevde değiller.Siz polisi arayın gelirler.Oradaki akrabalarının çoğu polis
Çok tehlikeliaslında bence de. silah sıkmak ne ya düğünde. Allah korusun
hazırları içmiyorum canım. bilmiyorum onu. ben soğuk içecekleri artık kaç yıldır evde yapıyorum. daha hoşuma gidiyor ve sağlıklı oluyor.Cool lime iciyor musun kuzu dimes çıkartmış aşırı merak ediyorum
Bende aşırı merak ediyorum nevosta sever miyim bilmiyorumBenim oğlan ona takmış kafayı ama kendi yapıyor
Mutfağa girip kapıyı kapatıyor. Sırlarını bize söylemiyor
Yok demek istediğim bir şekilde bu silah olayı atlatılır göz yumulur diye düşünüyorum.O başka bir şey yaOnlar görevde değiller.Siz polisi arayın gelirler.
En iyisini yapıyorsun kuzu, büyük ihtimal yeşil çay soda, limonhazırları içmiyorum canım. bilmiyorum onu. ben soğuk içecekleri artık kaç yıldır evde yapıyorum. daha hoşuma gidiyor ve sağlıklı oluyor.
Orijinali nasıl bilmiyorum ama benim oğlan güzel yapıyorBende aşırı merak ediyorum nevosta sever miyim bilmiyorum
Ohh kerata bana tarifi versin nevosOrijinali nasıl bilmiyorum ama benim oğlan güzel yapıyor
Yasak aslındaYok demek istediğim bir şekilde bu silah olayı atlatılır göz yumulur diye düşünüyorum.
Bize bile vermiyorOhh kerata bana tarifi versin nevos
Çok basit olmaz mıNevoşum bir kere de içecek yarışması yapın yav YAZ İÇECEKLERİ MESELA
Himmm nanenin aromasini cikartiyo galibaBize bile vermiyor
Ama limon, limon kabuğu, şeker, naneyi ovalıyor galibaArada maydanozda ekliyor