- 28 Haziran 2011
- 59.224
- 149.461
Çalışkan öğrenciBende buldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışkan öğrenciBende buldum
Davul ve zurna sesinden kusucam artık.Saklan arkama
Adı garip ama olsunÇalışkan öğrenci
Halay başı burma burma yar yarDavul ve zurna sesinden kusucam artık.
Sen hangi şehirdesinSabah saat 8.22de davul ve zurna seslerine uyanmıştım ve şu saat oldu aralıksız çalıyorlar.
Hatta bir ara zurnayla iyi ki doğdun şarkısı çalıyorlardı.djdjdjdjd
Halay başını daaaa davulcusunu daaaa...Halay başı burma burma yar yar
OsmaniyeSen hangi şehirdesin
Aklımda Diyarbakır kalmıştıOsmaniye
O black ya ben Osmaniye'liyim.Aklımda Diyarbakır kalmıştı
Demek sizin orada da davul zurna meşhur
Bak bazı komşularımız sadece yarım gün düğün yaparken bazı görgüsüz komşularımız da 3 gün eğlence yapıyorlar.
Aynen öyle canım
O kadarı çok fazla yaO black ya ben Osmaniye'liyim.
Komşunun biricik oğluşu evleniyor. Burada oğlunu evlendirenler düğünden önceki iki gün davul zurnayla eğlence yapıyor. Yarın da düğün var ve bu demek oluyor ki yarın ikindiye kadar devam edecek bu zımbırtı.
Daha silah seslerinden hiç bahsetmedim. Düğün mü yapıyorlar savaş mı belli değil. Çok fazla silah sıkıyorlar. Bir yanım diyor şikayet etO kadarı çok fazla ya
bu kadarına da pes artık. eğlence değil bu! resmen çevreye rahatsızlık vermek hava zaten sıcak. bir de gürültüBak bazı komşularımız sadece yarım gün düğün yaparken bazı görgüsüz komşularımız da 3 gün eğlence yapıyorlar.
Az önce balkonda oturuyorduk ablamla. Davulcu davula o kadar seri vurmaya başladı ki kaç kaç dedim üstüme üstüme geliyorlar sanki.snsjd
Hava serin ama tabii ki de rahatsız oluyoruz.bu kadarına da pes artık. eğlence değil bu! resmen çevreye rahatsızlık vermek hava zaten sıcak. bir de gürültü
Polisi arayınDaha silah seslerinden hiç bahsetmedim. Düğün mü yapıyorlar savaş mı belli değil. Çok fazla silah sıkıyorlar. Bir yanım diyor şikayet et
Olsun sen gene 100 oya cikartirsin nasılsa nevoşumAdı garip ama olsun