• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkı)

• Ankete Katılan
    388
  • Anket Kapalı .
Hayırlı olsun evin, inşallah güzel mutlu sağlıklı ve bütünlükle devam edersiniz hayatınıza 🥰
Ben de iyiyim Elhamdülillah 🤪 delirmeden devam etmeye çalışıyorum hayatıma
Allah razı olsun canım 🥰
Aman boşver hangimiz akıllıyız🤣

Selamlar herkese , hepiniz iyisinizdir inş 🙏🏻🥰 ne zamandır girmemiştim bir bakayım uğrayayım dedim 😌
İyiyim canım sağ ol ❤️Yeni, eve taşındım, yerleşmeye çalışıyorum 🤗
Sen nasılsın canım 🥰
Malatya’ya geri mi döndünüz canım 🥰 çok sevindim inşallah bundan sonra her şey çok güzel olur hepimiz için 🙏🏻 çocuklar nasıl , sınava girdiler mi nasıl durumlar 😌
WunderLost WunderLostWunderLost hesabı doğrulanmış üye. yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. ve nickini hatırlayamadığım herkes de iyidir inş 🙏🏻☺️

Selamlar herkese , hepiniz iyisinizdir inş 🙏🏻🥰 ne zamandır girmemiştim bir bakayım uğrayayım dedim 😌

Malatya’ya geri mi döndünüz canım 🥰 çok sevindim inşallah bundan sonra her şey çok güzel olur hepimiz için 🙏🏻 çocuklar nasıl , sınava girdiler mi nasıl durumlar 😌
WunderLost WunderLostWunderLost hesabı doğrulanmış üye. yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. ve nickini hatırlayamadığım herkes de iyidir inş 🙏🏻☺️
Merhaba canım 🥰
İyiyiz şükür sen nasılsın 🤗 😍
Evet döndüm canım,burada ev tuttuk. Bir hafta oldu evime taşındım.
Kızlar mezuna kaldılar canım tekrar sınava girecekler.

Canım,yakında kavuşuruz inşallah ❤️

Çok şükür komşucuğum, sen nasılsın?♥️😘😍🥰

Nasılsın canım ne var ne yok🥰 Kaç gündür aklımdasın bi defa da ben seni etiket edeyim dedim benden önce sen davrandın 😍❤️❤️🫶🫶
Çok şükür canım, iyiyim,sen nasılsın? ❤️ Bekledim bekledim,baktım sormuyorsun yine ben sorayım bari dedim 🤭

Bende iyiyim canım benim❤️ bir dahakine inşallah😅 hiç beni unutmuyorsun ❤️❤️😍🥰
Allah daha iyi etsin canım benim 🫶🏻Sevdiğim ve iyi kalpli olduğunu düşündüğüm insanları unutmam kolay kolay 🥰 bir daha ki sefere sen sorarsın, tamam :P

Back
X