- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.361
Tünaydın bebişimmmGünaydın bebişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tünaydın bebişimmmGünaydın bebişim
Sözünü tutacaksın inşallasıı Bak ben tuttum, yaptımNasılsın yasminim, dönmüşsün tatilden. Tatil dönüşü de bavul boşaltması, yerleştirmesi, ev temizliği falan da insanı yoruyor. Evde durulması bile nasıl tozlanıyor değil mi? Ama acele etme yavaş yavaş yap, kendini yorma, acelesi yok. Seni düşündüğüm için diyorum, gerçekten bak
Kurabiyeni yapmaya hazırlan benden söylemesiNasılsın yasminim, dönmüşsün tatilden. Tatil dönüşü de bavul boşaltması, yerleştirmesi, ev temizliği falan da insanı yoruyor. Evde durulması bile nasıl tozlanıyor değil mi? Ama acele etme yavaş yavaş yap, kendini yorma, acelesi yok. Seni düşündüğüm için diyorum, gerçekten bak
Malzemeleri alıp beklesinKurabiyeni yapmaya hazırlan benden söylemesi
Mümkünse yarın
Tutar tabi ki hemen yarın yaparSözünü tutacaksın inşallasıı Bak ben tuttum, yaptım
Yapmazsa dilimden düşürmem deynooyuTutar tabi ki hemen yarın yapar
Kahvemi yaptığımda konuşalım bunları Deynep’imNasılsın yasminim, dönmüşsün tatilden. Tatil dönüşü de bavul boşaltması, yerleştirmesi, ev temizliği falan da insanı yoruyor. Evde durulması bile nasıl tozlanıyor değil mi? Ama acele etme yavaş yavaş yap, kendini yorma, acelesi yok. Seni düşündüğüm için diyorum, gerçekten bak
Bende bendeYapmazsa dilimden düşürmem deynooyu
Geri sayım başladıBende bende
Ah be Deynep’im, o kadar haklısın ki burnumu kaşıyacak vaktim yok. Ama evimde bana yardımcı olacak bir Allah’ın kulu da yok.Nasılsın yasminim, dönmüşsün tatilden. Tatil dönüşü de bavul boşaltması, yerleştirmesi, ev temizliği falan da insanı yoruyor. Evde durulması bile nasıl tozlanıyor değil mi? Ama acele etme yavaş yavaş yap, kendini yorma, acelesi yok. Seni düşündüğüm için diyorum, gerçekten bak
Deyno şookkAh be Deynep’im, o kadar haklısın ki burnumu kaşıyacak vaktim yok. Ama evimde bana yardımcı olacak bir Allah’ın kulu da yok.
Her işimi tek başına yetiştirme çabasındayım. Dünden beri totom yer görmedi.
Şöyle 7-8 gün sonra tarifimi yapayım diyorum, senin için de uygun mudur?
Ama, yok bekleyemem ben diyor isen hemen kıçımı kaldırır, koştura koştura tarifimi yaparım.
Bu arada, bir dahaki kahvem tarifimi yapınca gelsin demiştim. Senin için bir dahaki kahvemi ekliyorum. Eki Görüntüle 3477689
Nasıl olmuş “bir dahaki kahvem” Canom?Deyno şookk
Süper olmuş yasomNasıl olmuş “bir dahaki kahvem” Canom?
Hazırda bekliyor beni editörlerimiz sağolsun, 5 dk içinde onaylandı.Süper olmuş yasom
Senin konunun açılmaz hızı kaç puan peki
öyle görünüyorHazırda bekliyor beni editörlerimiz sağolsun, 5 dk içinde onaylandı.
Çekimlerde her yerimi sivriler yedi, tişört üstünden omzumu bile ısırmış şimdi farkettim.öyle görünüyor
O ne biçim sivrisinekmiş vampirden halliceÇekimlerde her yerimi sivriler yedi, tişört üstünden omzumu bile ısırmış şimdi farkettim.Eki Görüntüle 3477700
Bizim buranın sivrileri böyle Canom, 5-6 senedir mahvettiler bizi.O ne biçim sivrisinekmiş vampirden hallice