- 2 Aralık 2015
- 31.449
- 104.956
Aynı sofradan yemek mi yediniz derler ya, o kadar yarışmalarda aynı konularda mesaj yazdık, hiç mi cesarete, gaza gelmedin Sen katılma cesaretini göster oyum sanacesaretim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı sofradan yemek mi yediniz derler ya, o kadar yarışmalarda aynı konularda mesaj yazdık, hiç mi cesarete, gaza gelmedin Sen katılma cesaretini göster oyum sanacesaretim yok
Senin tarifin mi yoksaNerede kaldı bu tarif
EveetSenin tarifin mi yoksa
Eskiden ne güzel, konuyu açar açmaz açılıyordu. Kazenin telefon numarasını almak lazım
Sonradan gelip te hangi tarifi aldın acaba merak ettimSabahın 9 buçuğunda attım dedim kesin akşama onaylanır gerçekten de öyle oldu
Ben her konu açtığımda hep geç onaylandı alışmam lazımdı aslındaEskiden ne güzel, konuyu açar açmaz açılıyordu. Kazenin telefon numarasını almak lazım
ŞeftaliSonradan gelip te hangi tarifi aldın acaba merak ettim
Söcöz mücü bebisim ?Ben sana yaparım bebişim
Heyecan oluyor ya, tarifim, sunumum beğenilecek mi diye, o heyecanı bitmezBen her konu açtığımda hep geç onaylandı alışmam lazımdı aslında
YalancıyıŞeftali
Evet güzel bir heyecan bir de ben çok seviyorum böyle sunum işlerini :)Heyecan oluyor ya, tarifim, sunumum beğenilecek mi diye, o heyecanı bitmez
O zaman konu uygun mu ben mi verdim. Yoksa rastgele mi açıldı hemen yorum yazılıyordu. Gerçi dün unutmuş galiba ben yazmadan hemen yorum yazılmış. Belki arkadaş bana sormadan yaptı. Başlıkta yarışma bile yazmıyordu. Ne biliyorsunuz yarışma konusu olduğunuEskiden ne güzel, konuyu açar açmaz açılıyordu. Kazenin telefon numarasını almak lazım
Son kalsada almam diyordum yine almadım travma sebebi resmenYalancıyı
Biliyorum bee, eskiyi de mi özlemeyekO zaman konu uygun mu ben mi verdim. Yoksa rastgele mi açıldı hemen yorum yazılıyordu. Gerçi dün unutmuş galiba ben yazmadan hemen yorum yazılmış. Belki arkadaş bana sormadan yaptı. Başlıkta yarışma bile yazmıyordu. Ne biliyorsunuz yarışma konusu olduğunu
Kazen'in numarasını vereyim miBiliyorum bee, eskiyi de mi özlemeyek
Ya cen fasulye misin ben unutmuşumŞaka maka fasulyeliğimde 6 ayı bitirmişim
Kadınlar kulübünün instagram hesabından mesaj atıyormuşum bir de, konumuzu açın diyeKazen'in numarasını vereyim mi
İşte daimiler biliyor, bilmeyen atlıyor
Minik bir fasulyeyim ve zararsızımYa cen fasulye misin ben unutmuşum