- 11 Şubat 2022
- 2.317
- 5.791
Sen gel benim gevurum ol,ay bu da olmadı ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen gel benim gevurum ol,ay bu da olmadı ama
Senin daha önce birkaç gevurluğun olmuştu ama bu sefer gözüme batmadın. Bu ay o kadar çoklar ki biz masum kaldık yanlarında.Ben verdim oylamada da tee en sonlarda sayılırım demek ki gevur değilmişim
Hemide ne çoklar bırakalım kendini aralarında dövüşsünler ay pardon yarışsınlarSenin daha önce birkaç gevurluğun olmuştu ama bu sefer gözüme batmadın. Bu ay o kadar çoklar ki biz masum kaldık yanlarında.
Ben bu sefer farklı yaptığını söylemiştimOylamaya göre ilk 5 gevurun içindeyim,( tevbe estağfurullah) Margaret Hale hep sen bu kelimeyi alıştırdın bize, yapıştı dilimize
Ya bir sus ya, sen mi masumsunSenin daha önce birkaç gevurluğun olmuştu ama bu sefer gözüme batmadın. Bu ay o kadar çoklar ki biz masum kaldık yanlarında.
Ya yürüüüüüü800 tane ikinci adayı olduğu için ilk beşe bile girememem gerçeği.
Matematiğimizi sorgulatıyorYa yürüüüüüü
Hep aynı taktik manifestliyoe böyle kanmayalım bunaMatematiğimizi sorgulatıyor
Kesinlikle kanmamHep aynı taktik manifestliyoe böyle kanmayalım buna
Bu ay da gelmedi ev hediyesi.Ellerimize sağlık hepsi çok güzel bence hepimiz birinci olalım
Ben baktığımda 10.ydum yav o yüzden dedim, şimdi 4.Matematiğimizi sorgulatıyor
Bu ay sanki fasulyeler dönüşlerini kutlayacak ilk iki öyleBu ay da gelmedi ev hediyesi.
Yok ya hiç öyle değildiBen baktığımda 10.ydum yav o yüzden dedim, şimdi 4.
Gevur gevurluğundan vazgeçmiyor kuşo.Bu ay sanki fasulyeler dönüşlerini kutlayacak ilk iki öyle
Bakmadım bu saate kadar, ama sen benden gevursundur benceyasminsay nörüyon kız, salça arasında bakıyor musun oylamaya, ensendeyim senin, o yüzden senden sonra yaptım tarifimi
Ne oldu şampiyon