Uykusuzluk cok kötü bir durum ya aslında boyle devam ederse bi yardım al ilaç la uyumak gibi ben bebiş baslarda hıc uyumuyordu uykusuzluk yorgubluk derken oynatmama az kalmıstı ki Allah’ım sesimi duyup cocuga sakinlik verdi birazCanım inan hiç bilmiyorum sabaha kadar dolanıp durdum.
Amiin amin hepimizin evlatlarınınMaşallah canım çok tatlılarAllah bağışlasın
Ben geç yatıyorum ama bu kadar olmuyordu canımUykusuzluk cok kötü bir durum ya aslında boyle devam ederse bi yardım al ilaç la uyumak gibi ben bebiş baslarda hıc uyumuyordu uykusuzluk yorgubluk derken oynatmama az kalmıstı ki Allah’ım sesimi duyup cocuga sakinlik verdi birazuyuyamadıkça kısır bi döngü oluyor nevoşum
Buna sevineceğim aklıma gelmezdiSenden başkalarıda var merak etme
Çok yordum minnosumu nazomNiyekine ki?
Ne güzel soru cümlesi kurdum
Oyle canımcım beni suan en ıyı sen anlarsın ikiz sonrası bir bıdık dahaBen geç yatıyorum ama bu kadar olmuyordu canım
Rabbim kolaylık versin canım üç çocuk kolay değil
Merviskommm döndüm döndüm, hızlı bir dönüş olduASSOSyal sosyalin sen nasılsın? Bir ara yoktun sende buralarda
Evet canım çocuk olduktan sonra hep bir level atlıyoruz.Oyle canımcım beni suan en ıyı sen anlarsın ikiz sonrası bir bıdık dahainşallah senin yavruların zamanına guzellikle saglıkla ulasabilirim bende gercı o zamanda okul ders sorunları baş gosterıyor sürekli bi level değişimi
Hepsi hepimiz iyiyiz teyzesi, sende iyi ol aman bi aksilik olmasında diğer hersey hallolur kiraz güzeliMerviskommm döndüm döndüm, hızlı bir dönüş olduhep ayni bildiğin gibi, değişiklik yok hiç miniskolarin hepsi iyi mii sen napiyosun
Doğru söylüyorsun nevoşum inşallahEvet canım çocuk olduktan sonra hep bir level atlıyoruz.
Benim en küçük liseye geçti. Buna rağmen hala bir rahatlama olmadı.
Sağlıkları yerinde olsun her şey gelip geçiyor
O yaptığını yapmaz farklı arıyorHepsi hepimiz iyiyiz teyzesi, sende iyi ol aman bi aksilik olmasında diğer hersey hallolur kiraz güzelialdın mı yine kirazlı kurabiyeni
Rabbim hepimize sağlık huzur versin, minnaklarim büyüsün kocaman olsunlar inşHepsi hepimiz iyiyiz teyzesi, sende iyi ol aman bi aksilik olmasında diğer hersey hallolur kiraz güzelialdın mı yine kirazlı kurabiyeni
Bende meze ve çorba tarifi bakarken kurabiye diye bildirim geldi hiç beklemiyordumSürpriz oldu konu
Listemde de bir sürü tarif vardı. Hangisini seçeceksem artık
Bulamayanlara orijinal tarif verilir
Yok ben ilk soyledigimi aldım ama Coco demedimNane ya da tenceresiz gevurları da olabilir.