- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Sen hariç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hariç
Allah kavuştursun inşallah canımFazla takip edemedim, oğlumu gönderdim, onun hazırlığı, üzüntüsünü falan bakamadım, az göz gezdireyim bugün dedim,İpucular tahminler birbirine karıştı kafam çorba oldu
Aslında oda belli olmuyorGüzel tariften çok iddialı, çok oy alan tarif isteniliyor haliyle
Vicdan azabından uyuyamam bu geceSen hariç
Senden başkalarıda var merak etmeVicdan azabından uyuyamam bu gece
Niyekine ki?Vicdan azabından uyuyamam bu gece
Onun önerilerini bilsenNiyekine ki?
Ne güzel soru cümlesi kurdum
Kiraz kurabiye gibi farklı bir tarif mi yapacak yoksaOnun önerilerini bilsen
Kiraz kurabiye gibi farklı bir tarif mi yapacak yoksaOnun önerilerini bilsen
Aynen farklı şeyler bakıyorKiraz kurabiye gibi farklı bir tarif mi yapacak yoksa
Benim gibi yatağınıza uzanınKamu SPOTU:Aynı anda hem TV izleyip hem mesaj yazarsanız, mesajlar üçer beşer gider.
Yattığım an uyurum, uykum var, uyumamam lazım işim varBenim gibi yatağınıza uzanın
Ben bir saat uyku ile geziyorum dün gece uyuyamadım. Ama yine uyuyamıyorumYattığım an uyurum, uykum var, uyumamam lazım işim var
Neden nevosum hastalık mı yoksa iş güç kostururken uyku kaçması mıBen bir saat uyku ile geziyorum dün gece uyuyamadım. Ama yine uyuyamıyorum
Bakalım neler çıkacakTarifimi aldım dünyanın en zor tarifi baştan soyleyeyım
Canım inan hiç bilmiyorum sabaha kadar dolanıp durdum.Neden nevosum hastalık mı yoksa iş güç kostururken uyku kaçması mı
Evet nevoşum bu bıdıkta büyüdü büyüyor inşallahBakalım neler çıkacak
Maşallah prenses 3 aylık olmuş
Maşallah canım çok tatlılarAllah bağışlasınEvet nevoşum bu bıdıkta büyüdü büyüyor inşallah