- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Mükosun nevoşumYok bana gerçekten adını verse asla unutmamReelde kimsenin adını unutmam, asla karıştırmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mükosun nevoşumYok bana gerçekten adını verse asla unutmamReelde kimsenin adını unutmam, asla karıştırmam
Ohaaa gerçekten mi, bende başka isimler düşünüyordumBuldun
Gerçek yalnız kimlikte hiç kullanmadığım başka bir adım daha varOhaaa gerçekten mi, bende başka isimler düşünüyordum
Hayattaki şansımda keske böyle olsaydı bebişimGerçek yalnız kimlikte hiç kullanmadığım başka bir adım daha var
Olur inşallah canım benimHayattaki şansımda keske böyle olsaydı bebişim
Amin kuzum inş, hepimizin olsunOlur inşallah canım benim
Aminn inşallahAmin kuzum inş, hepimizin olsun
Benim adımda E ile başlıyorAminn inşallah
Ciddi mi o zaman ikinci harfi de alalımBenim adımda E ile başlıyor
Benim gerçek ismimi de unuttun mu nevoşSana hediye geldi ve ben güya bilgilerini aldım. Şimdi sor adını bile bilmiyorum
Annemin ismi geldi aklıma kesin aynıEs 'e iki harf eklesen tamamdır
BenimdeBenim adımda E ile başlıyor
Oooo adım o kadar kolay ki, ikinci harfi söyleyince hemen bulursun esliiiiiii lii lii liiiiCiddi mi o zaman ikinci harfi de alalım
E den geçilmiyor topik mübarekBenimde
Söyle bakalım aynı mıAnnemin ismi geldi aklıma kesin aynı
O zaman sende esrasınOooo adım o kadar kolay ki, ikinci harfi söyleyince hemen bulursun esliiiiiii lii lii liiii
Yok kız hadi adımı bul sanki çok zormuscasina ikinci harfi LO zaman sende esrasın
Bulamadım valla dur biraz düşüneyimYok kız hadi adımı bul sanki çok zormuscasina ikinci harfi L
Bulamadım valla dur biraz düşüneyim