Ben mücver yapıyorum :)Muhteşem oluyor:)Ayyy bol karabiberli, eminim çok güzel olur nevoş görevini de dene mutkaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mücver yapıyorum :)Muhteşem oluyor:)Ayyy bol karabiberli, eminim çok güzel olur nevoş görevini de dene mutkaka
20 yi geçer dahaHala deva ediyoruz:)
15 galiba:)
Ucuna teneke bağlarsak cekmeyebilir4.5 g ile bağlantılı
Tahmin edebiliyorum ,çok güzel bir sebzeBen mücver yapıyorum :)Muhteşem oluyor:)
Nevoş o eski üye nazoydu dimiBen mücver yapıyorum :)Muhteşem oluyor:)
deynepnaz dı :)Nevoş o eski üye nazoydu dimi
Çünkü ben dün kategoriyi tahmin ettiğim için gittim o kisiyide buldumvalla şaşırdım nazonun bu kadar eski olmasina nevosumdeynepnaz dı :)
Sebze Yemekleri - Kış Sebzesi Yemekleri
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: :KK200:TARİFLERİMİZ :KK200: DETAYLI TARİFLER İÇİN RESİMLERİN ÜZERİNDEKİ LİNKLERİ TIKLAYIN!:KK56: Etli Sebze Dolması-Demko Salça Sponsorluğunda:KK56: Güveçte Karışık Sebze Dolması...www.kadinlarkulubu.com
Pırasa kızartması mi varKimse pırasa ve karnabahar kızartması dışında tarif bilmiyormuş
Yaaaaaa hemen yapsınyasminsay tarifini çok yaratıcı buldum merakla bekliyorum
Çok severim o tarifi, ama ilk mesajda aklıma gelmemişti.yasminsay tarifini çok yaratıcı buldum merakla bekliyorum
Ayy aşırı merak ettimÇok severim o tarifi, ama ilk mesajda aklıma gelmemişti.
Tezgahta olmadığım bir gün yapacağım inşallah
Balkabağı kebabını seçen olmadı mı?Kimse pırasa ve karnabahar kızartması dışında tarif bilmiyormuş
Eski toprak kendisiÇünkü ben dün kategoriyi tahmin ettiğim için gittim o kisiyide buldumvalla şaşırdım nazonun bu kadar eski olmasina nevosum
Bak ben lahana istedim bir saat sonraKimse pırasa ve karnabahar kızartması dışında tarif bilmiyormuş
Deynep’im milattan önceki yıllarda da buradaydı deynepnazÇünkü ben dün kategoriyi tahmin ettiğim için gittim o kisiyide buldumvalla şaşırdım nazonun bu kadar eski olmasina nevosum