Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
dün akşam benm öküzüme şey dedim... çok sıkıldım bu sene tatil yapamadık...
cvp vermedi.. yaklaşık 1 dk sonra
lenayı şu mahallenin arka tarafındanki parka götürelim mi değişiklik olur dedi :KK53: :KK53: :KK53:
demez olaydı
sonra ben ne yapmışımdır hadi fikirleri alalım :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Ne yaptın üstüne atlayıp yoldun mu 🤣

lenayı şu mahallenin arka tarafındanki parka götürelim mi değişiklik olur dedi :KK53: :KK53: :KK53:
demez olaydı
sonra ben ne yapmışımdır hadi fikirleri alalım :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

az önce foto geldi camlar silindi
banyo wc yıkandı
yerler kalmış
:KK53:
İntikam soğuk yenen salatadır demiş atalarımız sjksjksjksjk aferinnn kızzzz takdr ettim seni hak etmiş enştede :KK70: :KK70: :temizlik::temizlik::temizlik:

İntikam soğuk yenen salatadır demiş atalarımız sjksjksjksjk aferinnn kızzzz takdr ettim seni hak etmiş enştede :KK70: :KK70: :temizlik::temizlik::temizlik:
O zaman bu akşam tek taş iste 🤔
Yarın mutfak aradan çıkar:KK70:
Aman böyle koca bulmuş hala bebeği dert edip yemek yapamıyorum diyor:KK12::KK11:

hayır yani insan der cnm seneye gidecez kısmetse üzülme felan der
beni oyun parkına götürecez lafa bak :KK70:
hayır gittiğimizdede lenadan cok kendi eğleniyor
kayıyor felan :KK70:

abla yemeği annem yapıor hazır sofra bulmuşum nie kaçırayım :KK53:

demez olaydı
Hahhah adam bilinmedik yerlere götürecek sizi daha ne istiyorsunuz anlamadım hiç :KK70: :KK70:

demez olaydı
Hahhah adam bilinmedik yerlere götürecek sizi daha ne istiyorsunuz anlamadım hiç :KK70: :KK70:

X