- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Günaydın kuzuuuhayırlı sonuçlarla inşallah
dualarımız sizinle cnm
henüz seviyeme yükselmedin
benle muhattap olma
yandan yandan yürü çarpık bacak
günaydın kankiş
günaydın bibiğimmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kuzuuuhayırlı sonuçlarla inşallah
dualarımız sizinle cnm
henüz seviyeme yükselmedin
benle muhattap olma
yandan yandan yürü çarpık bacak
günaydın kankiş
günaydın bibiğimmmmmmmm
Senin geldiğini hissediyorumUyumadın mı sen daha Ne zaman adını ansam karşımdasın
Hayırlı sonuçları olsunMinnoşun mr ve ulturasyonu cekildi, ayın 12 inde sonuçları var, hayırla inşallah.
Özledim buraların sohbetini
Oysa konuşmuştukPeki benim tam da şu an yatağa yatmış uyuyacakken aniden aklıma gelmesi
Çok yoğun bir gündü benim için konunun açıldığı gün kaçırdım
hayırlı sonuçlarla inşallah
dualarımız sizinle cnm
Hayırlı sonuçları olsun
günaydn ablacım seni bekliodumGünaydın
Günaydın
Olay ne bilmiyorum ama hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah canımTesekkur ederim kizlar inşallah normal çıkar bütün sonuçlar. Doktor belki de duraklama dönemine girdi arada olabilir çocuklarda böyle şeyler dedi.
Günaydın
Günaydın Can_Ret WoooohoowGünaydın
Kızımda mikrosefali belirtisi olarak baş çevresi 3 persentilin altına düştü. Onun için tetkikler yapıldı. Simdi sonuç bekliyoruz canım. Teşekkür ederim.Olay ne bilmiyorum ama hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah canım
Bu ayın anlam ve önemine uygun bir giftGünaydın
Rica ederim canım benim, hayırlı sonuçlar olsun, Allah sifa versinKızımda mikrosefali belirtisi olarak baş çevresi 3 persentilin altına düştü. Onun için tetkikler yapıldı. Simdi sonuç bekliyoruz canım. Teşekkür ederim.
Sağol canım Sen tarif almadın mı?Başarılar diliyorum herkese hayırlı olsun yeni topik
GünaydınGünaydınlar gençlik
Çok geçmiş olsun,hayırlı güzel sonuçları çıksun inşallah.Kızımda mikrosefali belirtisi olarak baş çevresi 3 persentilin altına düştü. Onun için tetkikler yapıldı. Simdi sonuç bekliyoruz canım. Teşekkür ederim.