- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.986
- 43
İyiymişAbla ama herkese biseyler gelmiş ya hiç bir şeye üye olmayan katılmayan uyelerede gelmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiymişAbla ama herkese biseyler gelmiş ya hiç bir şeye üye olmayan katılmayan uyelerede gelmiş
Bence çok karıştırmayalımMutfak önlüğü olabilir aslında. Keşke şapkanın yanına öyle bişey gelse
kAbla ama herkese biseyler gelmiş ya hiç bir şeye üye olmayan katılmayan uyelerede gelmiş
Gördüm, pis çirozVallahi 48 kiloya düşmüşüm zatı 50 den yakında Buhar olup
Sen içkiyi fazla kaçırmışsınTöbe fantazi gibi konuşuyorsunuz sanki
Emojiyi bulamadım
Bencede nevroş dantelli mantelli demeye başlarsınız şimdiBence çok karıştırmayalım
Sizin aklınız fesatBence çok karıştırmayalım
Oda olurBencede nevroş dantelli mantelki demeye başlatsınız şimdi
Beraber mi içseydik acabaSen içkiyi fazla kaçırmışsın
Hiç havamda değilimBeraber mi içseydik acaba
Sağol yasocumGördüm, pis çiroz
Ayyy inş canocum gelsin artıkÇok yakışmış. Darısı ikinci üçüncülere
Başın mı agırıyor yoksa kirpiklerin miHiç havamda değilim
Sana özel bir madalya bulamamıştır emmi gazozlu bir madalya koymalı benceİşte ayırımcılık bende yok
k
Abla aman valla iyi değil giysiler yakışmıyor çokta zayıf olunca ,tekrar 50 ye çıksam iyiDal gibisin maşallah Ama güzel ya boşver böyle iyisin
Yönetimden bana özel madalya vermesini rica ediyorum 10.yıl hatrınaaaaSana özel bir madalya bulamamıştır emmi gazozlu bir madalya koymalı bence
Ne iyisi bizim ayricaligimiz kalmadı abla olmadı buuuğğİyiymiş
Hepimiz insanız sus ayrımcılık şey etmeNe iyisi bizim ayricaligimiz kalmadı abla olmadı buuuğğ