- 28 Haziran 2011
- 59.372
- 149.810
Şuan diğer kızlarda var gerçek madalyalar migitom, nevosta en çokbende verildi sandim... madalya nasıl yakıştı ya keşke benimde olsa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan diğer kızlarda var gerçek madalyalar migitom, nevosta en çokbende verildi sandim... madalya nasıl yakıştı ya keşke benimde olsa.
3 tane alinir madalyaŞuan diğer kızlarda var gerçek madalyalar migitom, nevosta en çok
Patroncum benimde madalyam vardı son kurabiye yarışmasındanbu yarışmada inanılmaz sürprizler bizi bekliyor der Kazen abi : )
heyecan doruktabu yarışmada inanılmaz sürprizler bizi bekliyor der Kazen abi : )
oy verdigin kisiye de var mi ozel hediye patronbu yarışmada inanılmaz sürprizler bizi bekliyor der Kazen abi : )
Yine bir gizem yine Kazen abibu yarışmada inanılmaz sürprizler bizi bekliyor der Kazen abi : )
Tövbe deeeebidahakine belki öldüm
napcan
abi bunlar hep birinci oluyor resmen bütün hevesimi kırıyorlar bi kazanan bidaha kazanmasın bencebu yarışmada inanılmaz sürprizler bizi bekliyor der Kazen abi : )
görmezmiyimBal0ncuk patronun uazdigini gordun mu
bosver ali nazik alsin yurusun patron bize de supruz uapacakmisgörmezmiyim
minnoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gözün yukarlarda olsunbosver ali nazik alsin yurusun patron bize de supruz uapacakmis
Ohaaa beklemiyodum kızz bianda 14 olduJou anket var koş kap altınları
ne 14 olduOhaaa beklemiyodum kızz bianda 14 oldu