- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Kızından ve hesabın adından anladımDaha devam edecektim de oğlum geldi yanıma bu kim diye sordu, kapattım sayfayı,sonra devam ederim diye
Benim olduğumu Nevoşun takip etmeden anladın değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızından ve hesabın adından anladımDaha devam edecektim de oğlum geldi yanıma bu kim diye sordu, kapattım sayfayı,sonra devam ederim diye
Benim olduğumu Nevoşun takip etmeden anladın değil mi
Çok teşekkür ederim elticimEvet, resmen sunumlara içim düştü. 2 denesini seçtim içinden.
Patates püreli et sote
Sac kavurma
Bayıldım renklerinize
Rica ederim elticim, muhteşem olmuşÇok teşekkür ederim elticim
İyi ki yapmışım değil mi Sağ olRica ederim elticim, muhteşem olmuş
Öyle bir illet ki her adette bi tık ağrı artiyor ya. Her adette diyorm daha önce boylesini yasamadim falan halbuki her biri birbirinden beterBen 3-4 gündür yine fenayım:)
Geldi başımın belası
Birde yoğunum yoruluyorum.Ağrı bu ay değişik ,bıçak saplanır gibi arka arkaya girip beni kıvrandırıyor:)
Sürünmeye devam yani:)
Menopoza girsem keşke:)
Beni anlayan biri ile konuşmak nasıl güzel anlatamam Allah kolaylık versin çeken bilirÖyle bir illet ki her adette bi tık ağrı artiyor ya. Her adette diyorm daha önce boylesini yasamadim falan halbuki her biri birbirinden beter
Benimde gelcek bi kac gune dusununce bile kramo giriyor
Allah inşirah ferahlığı versin yüreğineBu aralar hic keyfim yok bazi sorunlar var bide memeleket hazirligi derken ben bile kendimle ilgilenmiyorum
Et sote benimEvet, resmen sunumlara içim düştü. 2 denesini seçtim içinden.
Patates püreli et sote
Sac kavurma
Bayıldım renklerinize
Ahh Nevoşum ne desem bilmem ki, bu halde bile oturmuyorsunBen 3-4 gündür yine fenayım:)
Geldi başımın belası
Birde yoğunum yoruluyorum.Ağrı bu ay değişik ,bıçak saplanır gibi arka arkaya girip beni kıvrandırıyor:)
Sürünmeye devam yani:)
Menopoza girsem keşke:)
Ben oturamıyorum cidden çok garip bir kadınımAllah inşirah ferahlığı versin yüreğine
Et sote benim
Çok teşekkür ederim canım
Makyaj yaptım biraz resime
Ahh Nevoşum ne desem bilmem ki, bu halde bile oturmuyorsun
Güzel yanı acımızı yariştirmiyoruz dimi bilmeyene söyleyince ya benimde su var bu var deyip başlıyor dert yarısına kurtulus yok evetBeni anlayan biri ile konuşmak nasıl güzel anlatamam Allah kolaylık versin çeken bilir
Kurtuluşumuz yok :/
Allah razi olsun canmAllah inşirah ferahlığı versin yüreğine
Bu illete sahip olan bizlerde kurt var durmuyoruz hhahahahahBen oturamıyorum cidden çok garip bir kadınım
Ya sen yanımda iş yap ben illa el atacağım duramam:)
Ağrı benim parçam artık:)
Ah yaa rakip gibi rakipOyumu Alinazik ve bonfileye verdim. Sac kavurmayı da çok beğendimama ben zaten Nevoşun yaptığı herşeyi seviyorım
Alinazik ta çok iddialı be, vermese miydim rakibime
Taco Yu çok istemiştim aslında...evdekileri ikna edemedimTaco ve tandır canım
Geldim geldim
Geç giderse bildirim, nasıl sabredeceksinBu sefer oyumu bildirimden sonra kullanayım bari
Geldim geldim
Oyumu görmemenin başka yolu yok napim sabretcemGeç giderse bildirim, nasıl sabredeceksin
Oyumu Alinazik ve bonfileye verdim. Sac kavurmayı da çok beğendimama ben zaten Nevoşun yaptığı herşeyi seviyorım
Alinazik ta çok iddialı be, vermese miydim rakibime
Aynen yarıştırmıyoruz, Kimse anlamazGüzel yanı acımızı yariştirmiyoruz dimi bilmeyene söyleyince ya benimde su var bu var deyip başlıyor dert yarısına kurtulus yok evet
Allah razi olsun canm