- 18 Kasım 2020
- 20.471
- 49.331
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de sağol canım yok ben anca etiket,oy falan ,yetiyor banaSaol jennam aldin mi sen
Cansın yaa,çok güzel moral veriyorsun valla elbet bir yolunu buluruzYok yok daha dur.
Çıkmayan candan umut kesilmez
Sende etiket yapmazsan nerden bilecem burda oldugunuzu kaybolurum kurtlar kapr beni
2. Bebiş mi ? Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin kuzu. Sizi Ağustos annelerinden biliyorumBende ona benzer bir şey yaptım, yerini tutar mı tutmaz tabi ama idare etti, gunu kurtardik tarif için teşekkür ederim
Acaba bu başlıklardan hamişlere bildirim gelmese mi valla zaten aşırı aşeren biriyim birde görünce daha da bir istiyor insanın canı
Evett tesekkur ederim 2020 Ağustostan 2023 Marta geçiş yaptık bakalım2. Bebiş mi ? Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin kuzu. Sizi Ağustos annelerinden biliyorum
Sağlıklı doğumlar diliyorum. Çok iyi yapmışsınız birlikte büyür kuzucuklarEvett tesekkur ederim 2020 Ağustostan 2023 Marta geçiş yaptık bakalım
Offf ellerine sağlık ablam harika görünüyor yaÇok teşekkür ederim canım geçen yıl ben yapmıştım
Sağ ol canımOfff ellerine sağlık ablam harika görünüyor ya
Belki alınmamıştırAmaaa ben yeni gördüm bildirimi yaaa zaten 3 5 bişey vardı aklıma gelen alınmıştır bile
İmkansız bence ablaBelki alınmamıştır
Niçin?günaydınnnnnnnnnnn
herkese küsüm