- 3 Haziran 2015
- 36.919
- 118.924
- 35
Minik burdakiler cin gibi maşallah acar acmaz kaptıama benim baktigim kus basıliydi
sana attigim kiymali olabilir ama aklimdan gecen kus basi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minik burdakiler cin gibi maşallah acar acmaz kaptıama benim baktigim kus basıliydi
sana attigim kiymali olabilir ama aklimdan gecen kus basi
aynen simdi baktim da hakikaten sana attigim kiymali gorselmisO tarif gitmişti zaten yani görüntüye benzeyen
soluksuz kostu herkes ozeleMinik burdakiler cin gibi maşallah acar acmaz kaptı
Benden kaçar mıaynen simdi baktim da hakikaten sana attigim kiymali gorselmis
o kadar dar vakitte attim ki anlatamam
Bende koştum ama 2 dk de kapmış vay anasisoluksuz kostu herkes ozele
Halamın bıyığı olsa amcam birinci olurdu margritBakalım bu ay hangi bakır ay pardon et yemeği birinci olacak
Hayırdır canım ,iyi ol da,almaBu ay tarif alamıyorum Jennam
kaynanam kazan altina koy diye tepsi verdi kocaman bakiri andiriyor gideri olur mu kiBakalım bu ay hangi bakır ay pardon et yemeği birinci olacak
Ben en iyisi ders çalışmaya başlayayım gene bebeğimHızlı bir normale dönüş olacaktı senin için ama neyse, başka zaman
Benim evde tadilat var JennamHayırdır canım ,iyi ol da,alma
Kolay gelsin canımBenim evde tadilat var Jennam
1.5 aydır göçebe gibiyim
Kaynanan hatırlıyormu? Eli kolu oynatamiyordu ? senden bilezigi alıp eltine bilezik verdigi hatirladi mikaynanam kazan altina koy diye tepsi verdi kocaman bakiri andiriyor gideri olur mu ki
herseyi bilir o isine geldigi gibi davranir zamana gore degisirKaynanan hatırlıyormu? Eli kolu oynatamiyordu ? senden bilezigi alıp eltine bilezik verdigi hatirladi mi