Ama yarışma aylık canım bu sefer oylama 15 gün sürerO daha sıkıcı olur.Nevreste abla süre cok uzun ya.... kısaltalım bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama yarışma aylık canım bu sefer oylama 15 gün sürerO daha sıkıcı olur.Nevreste abla süre cok uzun ya.... kısaltalım bence
Ama varkeşke nazikte olmayaydı
Yolunda şükür aşkom,sağol
E hadi bakalımİki ay kadar uzun
Gına gelir artık bize.Ama yarışma aylık canım bu sefer oylama 15 gün sürerO daha sıkıcı olur.
oda doğruAma yarışma aylık canım bu sefer oylama 15 gün sürerO daha sıkıcı olur.
malesefAma var
yaşasın sıcak olmasıAntep’in 40 derece sıcağına mental olarak hazır değilim.
Sıcağı çok severdim, Antep’te bir yaz geçirene kadar. Gel bebişim çıkma teklifini kabul ediyorum sjsjjsjs. Ne işin var orada?oda doğru
malesef
yaşasın sıcak olması
kışı sevmiorum
ekim sonu antebe gelecem
kahve içirecenmi
benimle kahveye cıkarmısın
eşim orda öğretmen 3. senesi ve inşallah son senesiSıcağı çok severdim, Antep’te bir yaz geçirene kadar. Gel bebişim çıkma teklifini kabul ediyorum sjsjjsjs. Ne işin var orada?
Aynen en iyisi buGına gelir artık bize.
Siz üç senedir ayrı mısınız böyle yav, iyi dayanmışsınız. Çile resmen.eşim orda öğretmen 3. senesi ve inşallah son senesi
biz 5 senedir ayrıyız aslında lakin ben öbür boyu ayrı kalabilirimSiz üç senedir ayrı mısınız böyle yav, iyi dayanmışsınız. Çile resmen.
eş gibi eşbiz 5 senedir ayrıyız aslında lakin ben öbür boyu ayrı kalabilirim
çünkü anladımki yaz tatilleri bizim için yeterli bi limit
seni boşayacam eş durumunda geleme die diorum
off alışmışım kendi düzenimeeş gibi eş
Evet sürekli aynı evde olunca biz de çok tartışırdık mesela pandemide. Yazları da ben memlekete geliyorum. O da gidip geliyor arada buraya. Öyle olunca daha çekilir oluyor ahdjjsjsjsbiz 5 senedir ayrıyız aslında lakin ben öbür boyu ayrı kalabilirim
çünkü anladımki yaz tatilleri bizim için yeterli bi limit
seni boşayacam eş durumunda geleme die diorum
aslında bn o yokken sıkılıorum o varken eğlenceli bir tip evde sürekli muzurluk peşinde amaEvet sürekli aynı evde olunca biz de çok tartışırdık mesela pandemide. Yazları da ben memlekete geliyorum. O da gidip geliyor arada buraya. Öyle olunca daha çekilir oluyor ahdjjsjsjs
bizde dün , bugun icin plan yaptik ise cagir dilar hafta tatili falan yok zehir ettiler bize bu haftayioff alışmışım kendi düzenime
ruhumu bozuyor
sende sinir kaldımı minikbizde dün , bugun icin plan yaptik ise cagir dilar hafta tatili falan yok zehir ettiler bize bu haftayi
ben ne kadar soylensemde vakit gecirmeyi seviyoruz biz zatrn benim hayatimda hic duzen yok bozulacak tek sey sinirlerim
yakinda aldiracagim artik onarilmayacak kadar kotulersende sinir kaldımı minik
benm eşimle tartışmıorum ya.. bizim tartıştığımız tek konu ailesi..
söz konusu ailesi olmadığı sürece no problemo